Installatör/Servicetekniker till Olofström med omnejd

Installatör/Servicetekniker till Olofström med omnejd

Vill du arbeta i ett starkt växande bolag med innovativa produkter och tjänster? Som Installatör/Servicetekniker är du en av våra många medarbetare som möter våra kunder i deras hem och levererar en förstklassig service i form av trygga installationer och effektivt servicearbete. Just nu behöver vi fler medarbetare till Captive Larm AB. Du börjar din karriär hos oss med att arbeta med installation av nya anläggningar vilket innebär att planera installationen i samråd med kunden, utföra installationen på ett professionellt och kvalitetsmedvetet sätt samt utbilda kunden i larmets alla funktioner och den tjänst som ingår. Detta kräver en mycket god social förmåga samt ett genuint intresse för människor, pedagogisk förmåga samt en utpräglad känsla för service.

När du är ordentligt varm i kläderna gällande installation får du även åka på serviceuppdrag av såväl vår Verisure teknik samt våra äldre anläggningar.

För att bli framgångsrik i arbetet krävs förutom ovanstående egenskaper ett stort intresse för teknik och en fallenhet för att arbeta praktiskt, givetvis är det meriterande med erfarenhet från arbete med installation och service men det är inget krav, vi letar främst efter personer med en utpräglad servicekänsla. Vi ser även att du har en gymnasiekompetens med dig i bagaget samt att du är självständig, ansvarstagande, drivande och säljande som person.

En förutsättning för att få en anställning är att du har B körkort. Det kan förekomma resor i tjänsten som kräver övernattning på hotell. Vissa tester förekommer i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning. För att lyckas behöver du behärska svenska i tal och skrift och det är meriterande med ytterligare språk. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Tjänsten är på heltid, placering hos vår franchisetagare Captive Larm AB som har ett av sina kontor i Ronneby.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Ylva Larensson på telefonnummer 0733-352930 alternativt maila till: ylva.larensson@verisure.se

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail på grund av den nya GDPR lagen. Använd istället länken nedan.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person så skicka in din ansökan redan idag!

Väl Mött!
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.