Elektriker Olofström

Elektriker Olofström

Till Veolias uppdrag i Olofström och Volvo söker vi nu en elektriker. Hos oss arbetar du med elunderhållsarbeten, felsökning, reparation och akut underhåll. Arbete på hög höjd kan förekomma. Vi jobbar både i team och självständigt beroende på ärende.

Kvalifikationer:
  • Gymnasieutbildning inom el
  • Minst 3 års erfarenhet som elektriker
  • Ritningsläsning
  • Dator- och mobilvana
  • B-körkort
För att trivas i rollen tror vi att du har ett högt säkerhetstänk då både vi och vår kund har det i fokus. Som person är du nyfiken, gillar att lära sig nya saker och lösa problem. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut. Du har daglig kontakt med kunder vilket ställer krav på dig att ha god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera kunder på ett professionellt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan så snart som möjligt genom att klicka på "Ansök". Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta:
Platschef Roger Johansson, tfn 073-356 22 55
Rekryteringsspecialist Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.