Kvalitets-och miljöchef

Kvalitets-och miljöchef

Om Företaget

Triplan startade med formsprutning av mindre plastdetaljer i Lönsboda och har under ett par decennier vuxit både med uppgift och i storlek. 2004 öppnades även en produktionsanläggning i Litauen.Vår ambition är att få vara med från designstadiet av en produkt, för att optimera utformning av produktionsverktygen och på så sätt skapa en så kostnadseffektiv produktion som möjligt.Våra kunder finns i nästan samtliga branscher. Uppdragen blir större och mer integrerade i våra kunders produktion, då vi idag erbjuder betydligt mer än formsprutade plastdetaljer.
Läs mer på www.triplan.se

Vi söker nu en kvalitets-och miljöchef till vår produktion i Lönsboda. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter

Som kvalitets-och miljöchef kommer du aktivt att arbeta med och ansvara för våra kvalitets- och miljöfrågor och dess processer. Du ansvarar för att upprätthålla, utveckla och ständigt förbättra företagets ledningssystem för kvalitet och miljö samt hålla dig uppdaterad inom dessa områden. Triplan är certifierad enligt ISO 9001:2015 och ISO 1401:2004.

Exempel på andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är bla:
  • Ansvara för och genomföra interna revisioner och vara företagets representant vid externa revisioner
  • Ansvara för kund- och leverantörskontakter i kvalitetsfrågor
  • Följa upp och föreslå åtgärder för minskad miljöbelastning och energiförbrukning
  • Dagligdags genomföra kvalitetsledningsmöten
  • Planera och genomföra kalibrering av företagets mätdon på lämpligt sätt
Som kvalitets- och miljöchef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom kvalitets- och miljöområdet samt minst 3-5 års erfarenhet av liknande roll och gärna från tillverkningsindustrin. Alternativt har du arbetat flera år som kvalitetstekniker och är beredd att ta nästa steg i din karriär. Du har erfarenhet av att arbeta med industrins och kunders krav på dokumentation enligt PPAP. Du har tidigare haft kontakt med både kunder, leverantörer och myndigheter och har lätt för att utrycka dig såväl muntligt som skriftligt i både svenska och engelska. Har du erfarenhet av ritningsläsning är det en fördel. Du har goda kunskaper i att arbeta i affärssystem, vi använder monitor.

Du är en lagspelare samtidigt som du är van vid att driva det dagliga arbetet självständigt. Du är målinriktad, tydlig och framåt och har ett strukturerat arbetssätt. Du är konsultativ och stöttande med förmåga att påverka medarbetarna att se kvalitetstänkande som en naturlig del av det dagliga arbetet. Vidare har du hög social kompetens, är trygg och motiverad att tillsammans med vår kvalitetstekniker göra det som krävs för att nå uppsatta mål.

Tjänsten är på 100 % av en heltid och du kommer att ha ditt kontor i Lönsboda. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Triplan. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2018-08-23.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson tel. 044-590 65 14.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Samuelsson
Telefon 044-590 65 14
Område Olofström
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 23 aug (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.