Teknisk säljare/beredare

Teknisk säljare/beredare

OM TJÄNSTEN

Dina huvuduppgifter blir att vidareutveckla befintliga affärsrelationer samt att aktivt initiera, bygga upp och utveckla affärsrelationer med nya kunder. Våra största kunder finns idag inom fordonsindustrin, men vårt mål är att öka vår försäljning gentemot andra branscher där vårt affärserbjudande kan vara intressant.

I dina arbetsuppgifter ingår även att vara ansvarig för att besvara och bereda offertetförfrågningar i samarbete med kollegor på försäljningsavdelningen och i produktionen samt att ge förslag på hur vårt arbetssätt och våra processer kan utvecklas för att bättre stämma överens med våra kunders behov.

Du kommer även att vara delaktig i och driva tekniska förbättringar i företaget samt att göra efterkalkyler och uppföljningar av nya artiklar. Vid införande av nya produkter agerar du projektledare.

Arbetet kommer att innebära resor till kunder och leverantörer.

DIN BAKGRUND

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med ett starkt affärsdriv och tekniskt intresse med förmågan att analysera kundernas verkliga behov. För att lyckas i tjänsten bör du vara en erfaren och skicklig säljare med god teknisk kunskap. Det är en stor fördel om du har ett brett nätverk bland företag inom vår bransch eller näraliggande branscher. Du bör vidare ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Då flera av våra kunder finns i fordonsbranschen och vi är IATF 16949 certifierade, så kräver arbetet att du har erfarenhet av arbete med processer inom denna standard.

Processer och metodik som
t.ex. APQP, PPAP, FMEA, styrplaner och tvärfunktionellt angreppssätt är grundläggande för att uppfylla kundens och standardens krav.

Känner du att beskrivningen stämmer in på dig och att du har kundens behov som drivkraft, att du med hjälp av dina egenskaper och kunskaper kan välja lämpligaste och lönsammaste tillverkningsmetod, tveka inte att ansöka till oss!

INFORMATION

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är dagtid.
Urval sker löpande.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

VD/Försäljningschef Krister Svensson på tfn 070-197 59 30 eller e-mail krister.svensson@stanspress.se

ANSÖKAN

Din ansökan sänder du senast den 12 februari till:

Stans & Press i Olofström AB
Helén Lundqvist
Stålvägen 1
293 95 Vilshult eller via
e-mail: Helen.Lundqvist@stanspress.se
Mer info
Email Mejla Stans & Press i Olofström AB
Område Olofström
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stanspress.se
Sista ansökningsdag 12 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stans & Press i Olofström AB tillverkar plåtkomponenter för industrin och har flera av landets ledande företag som kunder. Vi är idag ca 60 anställda och har en omsättning på omkring 90 miljoner. Företaget ingår i Teqnion AB som är en snabbt växande företagsgrupp med ett 10-tal självständiga dotterbolag.

Vi söker nu en teknisk säljare/beredare med placering vid vår fabriksenhet i Vilshult.