OM TJÄNSTEN

Du kommer att ansvara för ett team på 6 medarbetare som arbetar med leveransbevakning, packning och produktionsplanering av detaljer. Arbetet är omväxlande och kräver stor flexibilitet och samarbete inom teamet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär ansvar för utveckling av hela logistikfunktionen och operativt arbete med leveransbevakning och produktionsplanering.

DIN BAKGRUND

Du som söker ska ha gymnasieutbildning och gärna någon påbyggnadsutbildning inom logistik. Du behöver goda kunskaper i datoranvändning, affärsystem och erfarenhet av arbetsuppgifter av inom leveransbevakning och planering från fordonsbranschen samt av EDI. Du ska även kunna kommunicera bra på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i affärssystemet Monitor och transportbokningssystemet Atlas.

Som person är du flexibel, ordningsam, strukturerad och problemlösningsorienterad. Det är viktigt att du är en god kommunikatör med servicekänsla och en förmåga att samarbeta med andra även under tidspressade situationer.

INFORMATION

Tjänsten är tillsvidare med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetstiden är dagtid.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Produktionschef, Sasa Radojicic på tfn 0454-77 24 30 eller e-post Sasa. Radojicic@stanspress.se
Mer info
Email Mejla Stans & Press i Olofström AB
Område Olofström
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stanspress.se
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stans & Press i Olofström AB tillverkar plåtkomponenter för industrin och har flera av landets ledande företag som kunder. Vi är idag ca 60 anställda och har en omsättning på omkring 90 miljoner. Företaget ingår i Teqnion AB som är en snabbt växande företagsgrupp med ett 10-tal självständiga dotterbolag.

Vi söker nu en logistikansvarig med placering vid vår fabriksenhet i
Vilshult.