Erfarna truckförare med god erfarehet av motviktstruck sökes för långsiktigt uppdrag

Erfarna truckförare med god erfarehet av motviktstruck sökes för långsiktigt uppdrag

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Palm & Partners söker på uppdrag av kund en erfarnat truckförare för långsiktigt uppdrag med god vana av motviktstruck. Kan förekomma andra truck än motvikstruck (B1)

Krav God vana av skjutstativstruck (B3)

Utbildning
Vi ser att du som söker har Körkort B och har tillgång till egen bil samt Truckkort A+B.

Erfarenhet
Du bör ha några års erfarenhet från allmänt lagerarbete innefattande truckkörning och plockning av artiklar. Du bör ha god vana av att organisera samt tycka om ordning och reda för att skapa effektivitet. Du bör ha vana av att hantera plockning med hjälp av datasystem, gärna VMS. Tjänsten kräver också att du är van att ta egna initiativ och arbeta i ett högt tempo med bibehållen noggrannhet.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är positiv och driven med en förmåga att strukturera, ta initiativ och se vad som behöver göras. Vi tror att du har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning, Du har ett stort ordningssinne och kommer snabbt in i nya arbetsgrupper och arbetsuppgifter.

Lön och anställningsvillkor
Avtalsenliga villkor och lön.
Du kommer erbjudas en visstidsanställning om 6 månader. Vidare finns goda möjligheter till en fast anställning med flertalet uppdrag inom regionen.
Arbetstiderna är 2 skift, finns även en plats för ständig natt. Start omgående..

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Du söker tjänsten hos palmpartners.se
Välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Uppdraget är en inhyrning men finns goda möjligheter att bli anställd hos kund.
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.