Nu söker vi verktygsreparatör till vår kund i Olofström

Nu söker vi verktygsreparatör till vår kund i Olofström

Du kommer ingå i ett team med ansvar för avhjälpande och förebyggande underhåll, ändringar och inprovningar. Arbetet är omväxlande och kräver stor flexibilitet, samarbete inom teamet och med såväl interna som externa kunder.

Vi söker dig som är ute efter ett kortare uppdrag på några månader.

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
  • Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll enligt plan på verktyg samt kringutrustning samt nybyggnation av enklare pressverktyg.
  • Utföra ombyggnader/modifieringar av verktyg och utrustningar för att kvalitetssäkra våra processer.
  • Utföra förbättringar och delta aktivt för att optimera den tekniska tillgängligheten i maskiner verktyg och utrustningar,
  • Utföra inprovning av nya/ändrade utrustningar och verktyg samt göra justeringar och intrimning för bibehålla ett speciellt utfall på våra artiklar.
Utbildning
Du bör ha verktygsteknisk utbildning med inriktning mot verktygsteknik eller motsvarande utbildning och erfarenhet.

Erfarenhet
Du ska ha erfarenhet inom av pressning, inprovning och underhållsarbete.

Personliga kvalifikationer
Som person är du drivande, problemlösningsorienterad och har en vilja till ständiga förbättringar. Förmågan att lära av erfarenheter är viktig. Du bör därutöver vara en präglad lagspelare samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt.

Lön och anställningsvillkor
Heltid, lön enligt avtal.

Ansökan
Ansök direkt på vår hemsida www.palmpartners.se

Startdatum
Start omgående

Uppdragslängd
3-6 månader
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.