Nu söker vi svetsare till vår kund i Vilshult

Nu söker vi svetsare till vår kund i Vilshult

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i ett team som har ansvar för manuell svetsning och robotsvetsning av komponenter till fordonsindustrin. Arbetet är omväxlande och kräver stor flexibilitet och samarbete inom teamet.

Utbildning
Du som söker ska ha en verkstadsteknisk utbildning med inriktning mot svetsning och gärna utbildning i ISO5817.

Erfarenhet
Du ska ha goda kunskaper i mig-/magsvetsning i svart material samt giltigt truckkort. Det är meriterande om du dessutom har kunskaper i Tig-svetsning och erfarenhet av andra material samt traverförarebevis.

Personliga kvalifikationer
Som person är du drivande, problemlösningsorienterad och har en vilja till ständiga förbättringar. Förmågan att lära av erfarenheter är viktig. Du bör därutöver vara en utpräglad lagspelare samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Ansök direkt på www.palmpartners.se

Startdatum
Start omgående

Uppdragslängd
6 månader med chans till förlängning (Tillsvidare)
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.