Sjuksköterska - Natt

Sjuksköterska - Natt

Socialförvaltningen, Hemvård, Sjuksköterskor

Beskrivning

Söker en sjuksköterska för natt tjänstgöring.

I dag är det tre sjuksköterskor som arbetar natt och du kommer bli den fjärde sjuksköterskan. Utökningen är för att minska ensamarbete på nätterna för sjuksköterskorna. Vår närhet till varandra, kompetens och samlade erfarenhet, ger oss möjligheter att ge patienterna vård med god kvalitet och hög service. Tillsammans arbetar vi för en öppenhet, ärlighet och glädje.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i vårt team till vara tar du det friska hos patienten, du tillgodoser individuella omvårdnadsbehov utifrån Hälso- och sjukvårdslagen. I din roll ansvarar du för egna bedömningar, utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser samt ansvarar för läkemedelshantering. I arbetet ingår också att handleda och leda medarbetare i medicinska frågor samt delegera insatser till omvårdnadspersonal. Inom verksamheten får du använda din kompetens som sjuksköterska inom både kvalificerad vård och palliativ vård. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita/Life Care.

I ditt uppdrag som nattsjuksköterska kan ensamarbete förekomma och då måste du vara trygg med att fatta egna beslut och kunna prioritera. Omvårdnadspersonalen som arbetar natt är dina kollegor och teamarbetet är en viktig del i arbetet. Du samarbetar med, och är en förebild för andra personalgrupper i omvårdnadsarbetet. Du deltar i arbetsplatsträffar, dialog möten med MAS och värdegrundsmöten med dina övriga kollegor.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Som person är du trygg i din yrkesroll, flexibel och vill ha ett omväxlande arbete. I din yrkesroll är du prestigelös, bemöter människor med respekt, kan arbeta självständigt och ta egna beslut. Du ser helheten kring patienten och samarbetar med hela teamet runt patienten, för att uppnå bästa möjliga vård och trygghet.

Behärska svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten är tillsvidare med tillträde snarast. Vi tillämpar löpande rekrytering.

Lön Enligt överenskommelse

B körkort krävs

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Jämställdhet och mångfald
Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande. Vi är övertygade om att mångfald ger mervärde och eftersträvar att återspegla den mångfald som finns i samhället.

Ett hållbart arbetsliv
Olofströms kommun har ett hälsofrämjande förhållningssätt, det vill säga att vi lägger tyngdpunkten på möjligheterna, det friska och det som fungerar bra. Det hälsofrämjande förhållningssättet genomsyrar både ledarskap och medarbetarkap där arbetsklimatet uppmuntrar en kommunikation som är öppen och tydlig.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Monica Henmyr
Telefon 0454-93082
Område Olofström
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juli 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobba hos oss

Välkommen att söka jobb i Olofströms kommun.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs – varje dag är du med och formar vår gemensamma framtid. Tillsammans bidrar vi till vår värdegrund som är mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Vår vision är att vi ska vara en stolt och expansiv kommun med 14 000 invånare år 2025. I Olofströms kommun finns möjligheter för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas.