Renhållningsarbetare med C-körkort

Renhållningsarbetare med C-körkort

Just nu söker vi dig som vill arbeta som semestervikarie sommaren 2019!

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra transporter där du besöker företagets kunder för att hämta och transportera deras restprodukter för omhändertagande och återvinning. Dina körturer är i Olofström med omnejd.

Formell kompetens
  • C-körkort
  • YKB
  • Digitalt förarkort/bevis
Meriterande är om du har lokalkännedom runt Olofström med omnejd samt tidigare erfarenhet av att ha kört komprimatorbil.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen krävs det att du inte är rädd för att ta i när det behövs, är självgående samt uppskattar ett fysiskt arbete. Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Olofström

Vi söker en person som kan arbeta heltid under veckorna 26-32.

Information:

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.