Ekonomiassistent sökes

Ekonomiassistent sökes

Letar du efter ett stimulerande, omväxlande arbete med möjlighet till kompetensutveckling? Vill du vara med och bidra till ett kreativt arbetsklimat? Sök tjänsten som ekonomiassistent till vårt kundföretag i Olofströmstrakten. Företaget är verksam inom fastighetsbranschen och har av deras kunder blivit utsedd till ett av Sveriges bästa bolag.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent är löpande bokföring, avstämningar och månadsbokslut. I tjänsten ingår andra på en ekonomiavdelning förekommande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i företagets branschanpassade affärssystem samt använda Visma DCE/Control som ekonomisystem.

Din bakgrund

För tjänsten söker vi dig med:
  • En utbildning med inriktning ekonomi på lägst gymnasiel nivå
  • En en god administrativ förmåga
  • Goda IT-kunskaper
  • En god kommunikativ förmåga
  • B-körkort och tillgång till bil
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tycker du om att ta ansvar för dina verksamhetsområden och på ett effektivit arbetssätt driva ditt arbete framåt. Du ger ditt arbete struktur genom att vara bra på att planera och organisera dina arbetsuppgifter samt att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du trivs att samarbeta med dina kollegor och att ingå i ett team. Du ser också glädjen i att ha kontakt med externa parter och därför vara serviceminded och flexibel i ditt bemötande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Olofström

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

Information

Anställningen kommer till en början att vara hos Lernia Bemanning. För rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos kund. Vid anställning efterfrågas ett utdrag från belastningsregistret.

Företagets vision är att vara en arbetsplats där ledordet mångfald är en framgångsfaktor. Där såväl medarbetare och kunder känner respekt och öppenhet gentemot varandra och tillsammans utvecklar verksamheten.

Då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta Emma Bäckström på 0722546132 alt. emma.backstrom@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.