MASKINFÖRARE MED ANSVARSKÄNSLA

MASKINFÖRARE MED ANSVARSKÄNSLA

Du kommer att ingå i ett team som hanterar vårt flöde av järn- och metallskrot. Arbetet är omväxlande och utvecklande för dig som söker nya utmaningar. Bland arbetsuppgifterna ingår bl a avsyning, sortering, bearbetning och lastning.

Vi har en modern maskin- och fordonspark som har en snittålder på endast 4 år bestående av truckar, lastare, kranar, tunga lastbilar och stora saxar med klippkraft upp till 700 ton.

Lämplig bakgrund är att du har några års erfarenhet som maskinförare, som reparatör av tunga maskiner eller som lastbilschaufför (tunga fordon).

Yrkesutbildning på industri- eller fordonsprogram är en fördel. Vi anställer även trainees som har avslutat sin utbildning men också praktikanter som går i yrkesförberedande utbildning.

Några egenskaper som vi värdesätter är bl a
  • Ansvarskänsla
  • Miljö- och säkerhetstänk
  • Ordning och reda
  • Sinne för siffror
  • Baskunskaper i engelska
  • Social kompetens och förmåga att jobba i team
Vi erbjuder våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och erforderlig intern branschutbildning.
Mer info
Kontaktperson Harald Halvorsen
Telefon 0707579080
Email Mejla Harald Halvorsen
Område Olofström
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.holjetrading.se
Sista ansökningsdag 2 nov (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holje Trading AB är ett serviceföretag inom materialåtervinning. Vi levererar råvaror till kunder i norra Europa och flera andra hörn av världen. Vårt upptagningsområde är i första hand inom en radie av på 25 mil från Olofström. Omsättningen 2017 uppgick till drygt 250 miljoner kronor. Företaget är familjeägt och har korta beslutsvägar. Gå gärna in på vår hemsida www.holjetrading.se och läs mer om oss.