Receptionist till Coor

Receptionist till Coor

Älskar du att hjälpa människor och ge service i stjärnklass?Har du dessutom en lösningsfokuserad och positiv attityd samt är lyhörd för kundens behov? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som receptionist på Coor gör du stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ, och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor.

Om rollen
Som receptionist är du kundens ansikte utåt och möter samtliga besökare på ett trevligt, professionellt och serviceinriktat sätt samt säkerställer att befintliga besöksrutiner följs. Du får ett stort eget ansvar och har en stor variation i dina arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt i rollen samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med kunden, leverantörer och övrig personal från Coor.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Leverera service på hög nivå och välkomna både besökare och kollegor i receptionen och runt omkring på kontoret
  • Hantera bokningar, ärendesystem, och löpande hantering av mail, post och paket samt administrering av passerkort och behörigheter
  • Ta emot besökare som kommer på studiebesök
  • Hålla guidade visningar runtom i industrilokalerna
  • Förberedelse av mötes- och konferenslokaler samt hålla en god standard omkring reception, konferens och anslag.
  • Vara beredd på att hjälpa till i olika projekt eller där det finns behov i verksamheten
Tjänsten är placerad i Olofström och är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar en provanställning på 6 månader och kommer vara schemalagd på vardagar.

Vår kandidat
Du har minst en gymnasial utbildning samt tidigare erfarenhet från en likvärdig tjänst inom service. Har du tidigare erfarenhet från arbete i reception är detta meriterande. Vidare har du ett B-körkort då det kan komma att behövas samt en god datorvana med grundläggande kunskaper i Officepaketet. Vi sätter stort värde av IT-kunskap i en miljö som ständigt utvecklas med ny teknik. Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker en självgående, positiv och serviceinriktad person med en god förmåga att utveckla och upprätthålla goda relationer internt såväl som externt. Då arbetsuppgifter kan variera mycket ser vi även att du är flexibel och strukturerad med en förmåga att kunna prioritera och lösa eventuella problem som kan uppstå. Ett driv och engagemang är något vi värdesätter då du tillsammans med kollegor och kunden kommer arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansökan och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor om rollen kan du kontakta rekryterande chef Eva-Marie Andersson på tel. 0709 966 644

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).