Elektriker till Coor i Olofström

Elektriker till Coor i Olofström

Är du en serviceinriktad elektriker med bred kompetens inom fastighetsdrift? Gillar du fastigheter, teknik och problemlösning? Då är rollen hos oss på Coor i Olofström något för dig!

Om rollen
Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans sköter driften av vår kunds fastigheter i Olofström. Du kommer att arbeta i direkt anslutning till kunden och dennes fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt.

I dina arbetsuppgifter som elektriker ingår bland annat:
 • Tillsyn och skötsel av fastigheter
 • Felavhjälpande underhåll
 • Delta i projekt och andra uppdrag utöver befintligt avtal med kund
 • Utföra reparationer, montage och installationer inom både fastighets-, kontors- och industrimiljö
 • Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
Vi erbjuder
Som fastighetselektriker hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med kompetenta kollegor. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att ni ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja er fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vår kandidat

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet men för att vara aktuell för tjänsten krävs också att du har:
 • Gymnasial utbildning från El- och energiprogrammet alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet som ger minst B-behörighet (begränsad behörighet)
 • ECY-certifikat eller motsvarande
 • Flera års erfarenhet av arbete som elektriker
 • Goda teoretiska och praktiska kunskaper av tekniska installationer i fastigheter
 • En god administrativ förmåga samt datavana, kunskaper i Maximo är meriterande
 • God svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort
Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och följer upp åtaganden mot både kund och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är nyfiken och positiv med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Övrig information och kontaktuppgifter
För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Tony Persson tel 073-230 91 26 . Ansökan görs med bifogad CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).