Sitechef till Coor i Olofström

Sitechef till Coor i Olofström

Nu öppnar sig en spännande möjlighet för dig som vill leda och utveckla en Facility Management leverans, med en riktigt häftig verksamhet hos en av våra nyckelkunder i Olofström.

Om rollen
Som Sitechef på Coor har du det övergripande ansvaret för personal, leverans mot kund och ekonomi. Du skapar och utvecklar en god kundrelation, där ni inom din verksamhet levererar goda resultat och ger service av högsta klass till kund. Den aktuella verksamheten levereras primärt till kundens Site i Olofström, men även till andra mindre kunder i det geografiska närområdet. Tjänsterna som Coor levererar består bl.a. utav arbetsplatstjänster, lokalvård och processrengöring, brand- och räddningstjänst samt säkerhet och bevakning. I rollen har du två gruppchefer som rapporterar till dig och totalt på Siten verkar ett 30-tal medarbetare. Vår huvudkund är verksam inom fordonsindustrin.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Planera, leda och följa upp din verksamhet framåt utifrån uppsatta mål
  • Personalansvar med fokus att engagera medarbetare och utveckla arbetsmiljön
  • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
  • Arbeta nära med och stötta gruppchefer i det operativa arbetet
  • Säkerställa och upprätthålla en god kundrelation och en riktigt bra leverans till kund
  • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
  • Följa upp, analysera och utveckla din verksamhets affär och ekonomi
Du kommer att rapportera till kontraktchef och ingår i kontraktets ledningsgrupp. Din placering är i Olofström, men det finns även möjlighet till att utföra en del av arbetet på distans.

Vår kandidat
Några av framgångsfaktorerna för att lyckas i rollen är en förmåga att se till helheten, att du är bra på att få olika team att samarbeta och att du har ett tydligt och coachande ledarskap. Du har förmågan att snabbt bygga upp och skapa ett förtroende hos kund och medarbetare. Ett tydligt driv att nå verksamhetens mål, samt en handlingskraft och stort engagemang tror vi också krävs i rollen. Du stöttar dina gruppchefer och medarbetare med operativa frågor men måste också kunna höja blicken och jobba med strategiska frågor på ett strukturerat och bra sätt.

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom ekonomi, administration, fastighetsdrift eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig samt erfarenhet av en chefsroll med ansvar för både personal, resultat och kund.

Vad erbjuder Coor dig?
Som Sitechef på Coor arbetar du i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor. Vi sätter stort värde på både trivsel och professionalitet på arbetsplatsen. Då Coor är ett expansivt företag finns det stora möjligheter för rätt person att utvecklas inom andra ledar- eller specialistroller inom företaget.

Övrig information
Nuvarande chef går i pension vid årsskiftet och vi hoppas kunna ha en ny Sitechef på plats under hösten för bredvidgång och introduktion till arbetet.

Då vårt avtal med kund är under omförhandling är tjänsten en tidsbegränsad anställning fram till 2022-07-31, med möjlighet till övergång i en tillsvidareanställning så snart vi vet om vi får ett förnyat kundavtal.

Din ansökan och kontaktuppgifter
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor eller funderingar, slå Kontraktschef Jakob Faergemann en signal på nummer 0768-284290.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se/
Sista ansökningsdag 15 juni 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.