Operatör till El-Yta i Olofström

Operatör till El-Yta i Olofström

Är du en snabb, noggrann, strukturerad, effektiv person med erfarenhet av industrijobb är detta jobbet för dig!

Om tjänsten
I denna roll kommer du arbeta som operatör hos El-yta i Olofström. Du kommer att ingå i ett arbetslag av flertal personer och jobba tiderna 07:00 - 16:00. Du kommer även kunna identifiera möjligheter och utmana organisationen att bli bättre varje dag. Uppstart för jobbet är omgående och anställningen är hos oss på Adecco, placeringen är hos vår kund.

Din bakgrund
  • Gymnasie-, yrkesutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • Erfarenhet av att jobba inom industri
  • Truckkort A är ett krav och truckkort B är meriterande
  • Som person är du grundlig, oberoende, ansvarsfull, strukturerad och väldigt driven
  • Du uppskattar att arbeta med andra och har lätt för att både utveckla och underhålla relationer
  • Du behärskar svenska både i tal och skrift
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Mer om El-yta
El-yta har höga ambitioner att efter bästa förmåga, snabbt och flexibelt serva kunder enligt önskemål. Inom företaget gillar man att arbeta proaktivt och är gärna med redan på idéstadiet! Detta för att undvika onödiga kostnader och stopp i flödena och på så sätt kunna uppnå bästa slutresultat.
Deras ytbehandling reducerar slöseri genom att skydda produkter och maskiner mot rost. De har ambitioner att använda så lite resurser som möjligt i alla led och arbetar ständigt med att hitta mer energisnåla arbetssätt och på så sätt jobba för en mer hållbar framtid.

Om anställningen hos Adecco
Tjänsten är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Åsa Lindhoff på asa.lindhoff@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.