Nu söker vi Stena Recyclings nya Produktionsledare

Nu söker vi Stena Recyclings nya Produktionsledare

Är du en lyhörd och kommunikativ produktionsledare?

Vill du bli en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord?

Då har Stena Recycling i Olofström tjänsten för dig!

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Vi återvinner och förädlar resurser som blir till nya råvaror och som levereras till industrier över hela världen. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med våra kunder och partners driva utvecklingen i branschen. Vill du vara med och skapa nya värden, leda och jobba med något riktigt meningsfullt?

Om tjänsten

I rollen som produktionsledare är din huvuduppgift att driva, planera och fördela det dagliga arbetet för dina medarbetare på ett affärsmässigt sätt. Du leder genom att vara ärlig och öppen, sätter dina medarbetare i centrum och är en lyhörd och coachande vägvisare. Till din hjälp använder du dig av daglig styrning och arbetar aktivt med ständiga förbättringar. I din roll har du personal- och arbetsmiljöansvar för 11 medarbetare, som arbetar dygnet runt i olika skift. I samarbete med Filialchefen följer du upp nyckeltal, driver utveckling av din verksamhet och är behjälplig i miljöarbetet. Du ansvarar också för att utveckla en säker arbetsplats tillsammans med dina medarbetare och kollegor. Framför allt kommer du att jobba i en koncern som är bäst i branschen på att erbjuda tjänster och produkter som påverkar morgondagen - på riktigt.

Vem är du?

Det viktigaste för oss är din inställning, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är duktig på att kommunicera, är orädd inför nya utmaningar och har ett positivt förhållningssätt.
Vi ser gärna att du har har god förmåga att leda personal, erfarenhet inom säkerhets- och arbetsmiljöfrågor samt goda datakunskaper inom Officepaketet. B-körkort är också ett krav. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom industri/produktion, erfarenhet av Lean-/förbättringsarbete samt är tekniskt kunnig gällande produktionsmaskiner är det meriterande.
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och vilka resor de har gjort inom vårt bolag. Följ också gärna vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av personalledning gärna inom industri/produktion
  • Erfarenhet inom säkerhets- och arbetsmiljöfrågor
  • B-körkort
  • Goda kunskaper inom Officepaketet
  • Svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samtidigt som vi värdesätter yrkeserfarenhet och kunskaper inom arbetsområdet.

Mer om Stena Recycling - Det börjar med dig
Med 1700 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar - när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.

Välkommen med din ansökan

Kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering med samarbete mellan Stena Recycling AB och Adecco.
Tjänsten är på Stena Recycling med placering Olofström, på heltid med start efter överenskommelse. Tester och videointervjuer används i våra processer, samt bakgrundskontroll före anställning.

Sista ansökningsdag är den 10/7 men rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan idag!

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Carina Falck carina.falck@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.