Hoppa till innehåll

Olofströms Kraft söker servicetekniker inom fiber- och koaxnät

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Vi söker en engagerad och serviceinriktad tekniker till vårt bredbandsnät. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ansvarar för nyinstallation, service och underhåll av vårt fiber- och koaxnät. Arbetsområdet är brett med varierande arbetsuppgifter kopplat till allt från konstruktion till drift av färdig anläggning. Exempel på arbetsuppgifter är planering, kabeldragning, fibersvetsning, felsökning, ärendehantering och dokumentation. Det kan även förekomma visst arbete på vårt elnät. Som servicetekniker arbetar du till stor del i utomhusmiljö samt på plats hos kund.

Som servicetekniker hos Olofströms Kraft AB kommer du att utföra arbete åt vårt dotterbolag Olofströms Kabel-TV AB, förkortat OKTV. OKTV är en lokal leverantör av kompletta tjänster inom bredband, tv och IP-telefoni.

Om Olofströms Kraft AB

Olofströms Kraft AB är ett bolag inom kommunkoncernen som direkt eller genom dotter- och intresseföretag bedriver verksamhet inom elnät, vatten- och avlopp, fjärrvärme, vattenkraft, bredband, kabel-TV samt park och miljö. Bolaget ansvarar för drift, underhåll, utveckling och utbyggnad av den samhällsviktiga infrastrukturen inom sektorerna energi, VA och digital infrastruktur – Vi ger livskvalitet!

Inom bolaget arbetar ett femtiotal anställda som tillsammans värnar om den företagskultur och goda stämning som representerar Olofströms Kraft AB. Hos oss är det högt i tak och vi har stort förtroende för varandra. Vårt arbetssätt genomsyras av delaktighet, samarbete, flexibilitet, glädje och engagemang.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet från arbete som är relevant för tjänsten. Kanske har du tidigare jobbat som elektriker eller med fiber/koaxnät och nätverksutrustning. Du har utbildning inom elinstallation/svagström och en god teknisk förståelse som du vill fortsätta utveckla.

Som person är du nyfiken, engagerad och handlingskraftig. Du gillar att lära dig nya tekniker och att självmant ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är lösningsorienterad och flexibel och du tar ansvar för att arbetet utförs noggrant och med god kvalitet.

Du tycker om att träffa människor och du har en god känsla för service och kundkontakt. Du är ödmjuk och har respekt för den miljö du arbetar i. Du har ett gott humör och en positiv inställning som bidrar till ett gott arbetsklimat och ett starkt samarbete.

Då tjänsten innefattar beredskap är det fördelaktigt om du bor i närområdet. B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Individuell lönesättning enligt överenskommelse. Beredskap ingår i tjänsten.

Ansökan

Skicka ansökningshandlingar till rekrytering@okab.net senast den 30/9. Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson

Bo Undemar, elnätschef, telefonnr. 0454-980 61.

Övrigt

Vi genomför drogtest innan beslut om anställning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se