Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Redovisningsekonom till ELON Group i Örebro!

Sista ansökningsdag
24 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett genuint intresse för ekonomi samt en eftergymnasial utbildning med relevant inrikting? Då kan du vara ELON Groups nästa redovisningsekonom. De söker nu en noggrann och driven person till deras team här i Örebro. Ta chansen att utveckla dina kunskaper i en spännande roll. Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!



Om tjänsten

Elon Group är en av Nordens största återförsäljare inom hemelektronik, vitvaror och hushållsprodukter med butiker i Sverige, Norge, Danmark och Island. De söker nu en redovisningsekonom till deras verksamhet i Örebro som kan vara med och bidra till deras fortsatta framgång. Som redovisningsekonom hos ELON Group blir du en del av ett sammansvetsat team som arbetar mot gemensamma mål. För att lyckas i rollen är det viktigt att du som person motiveras av att ta dig an nya utmaningar, har förmågan att växla mellan olika projekt och är mycket noggrann.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta hos ELON Group. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar hantering av leverantörsfakturor och inbetalningar samt att upprätthålla en löpande dialog med butikerna vid behov av kompletterande underlag. Du kommer även att ansvara för hanteringen av underlag avseende skatt, moms och löner.

Du erbjuds

  • Att få meriterande erfarenheter på ett växande och börsnoterat bolag
  • En möjlighet att utveckla dina kunskaper inom redovisning
  • En dedikerad konsultchef och karriärpartner via oss på Academic Work vilket erbjuder stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter inför framtiden


Arbetsuppgifter
  • Hantera leverantörsbetalningar
  • Sortera och hantera inbetalningar
  • Svara på frågor från butikerna gällande fakturor och annat


Kvalifikationer
  • Har god datavana
  • Har en eftergymnasial utbildning med inrikting på ekonomi
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
  • Inte är rädd för att ta dig an nya uppgifter

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet från en liknande roll
  • Tidigare arbetat som redovisningsekonom

Kunskap kan erhållas genom utbildning eller erfarenhet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Hjälpsam
  • Social
  • Ordningsam
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se