Vi söker en drivande och engagerad Serviceingenjör

Vi söker en drivande och engagerad Serviceingenjör

Vi söker en drivande och engagerad Serviceingenjör som brinner för att arbeta med underhållsfrågor och förbättringsarbete.

Du kommer arbeta i vår livsmedelsproduktion av konserverade och pastöriserade potatisprodukter, din roll blir att ansvara för service/underhåll av utrustningar och bidra till en hög teknisk tillgänglighet.

Du kommer att ansvara för underhållsteamet och ditt huvudsakliga ansvar består av att arbeta med underhåll och förbättring av de utrustningar och de arbetssätt som finns inom verksamheten, du kommer att delta i projekt och förbättringsarbeten som kan handla om investeringar i nya utrustningar, uppgradering av utrustning eller som syftar till att effektivisera verksamheten.

Vi vill att du som söker har en teknisk högskoleutbildning alt. gymnasial utbildning med teknisk inriktning och flera års yrkeserfarenhet från tillverkande industri
  • har god kännedom om att arbeta med underhåll och förbättringsarbete
  • har god datorvana och kunskap om administrativa system
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • har god kännedom om Säkerhet, Hälsa och Miljö (SHE)
  • meriterande om du arbetat med eller har kunskap om TPM och/eller Lean
  • meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin
Som person är du nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner.

Du har ett genuint intresse för problemlösning och teknik. Du har en god initiativförmåga och kan leda dig själv och tvärfunktionella team för att nå uppsatta mål. Du är flexibel, drivande och tycker att den höga pulsen i produktion är stimulerande.

För mer information om tjänsten, kontakta fabrikschef
Tomas Lundh 0144-155 04 eller vice VD Erik Pettersson 0144-155 05.

Välkommen med din ansökan senast den 2019-05-05.
Intervjuer kan komma att ske löpande, skicka din ansökan till Vätternpotatis AB, Forsby 1, 599 93 Ödeshög eller e-post liselott.hall@vatternpotatis.se
Mer info
Kontaktperson Tomas Lundh
Telefon 0144-155 04
Område Ödeshög
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vätternpotatis AB är idag en av Europas modernaste fabriker för potatisförädling med en hög automatiseringsgrad Företaget är en av de marknadsledande aktörerna i Sverige inom området produktion och försäljning av konserverade och pastöriserade potatisprodukter. Vätternpotatis AB i Sverige är ett eget bolag som totalt omsätter ca 100 MSEK och har ca 35 anställda.