CNC-operatörer till Ödeshögs Mekaniska!

CNC-operatörer till Ödeshögs Mekaniska!

Vill du vara med på en tillväxtresa i ett spännande och privatägt företag? Är du CNC operatör idag och vill ta nästa steg i arbetslivet? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av korta till medelstora serier, vilket ställer höga krav och goda kunskaper i att kunna ställa maskiner samt mättekniskt kunna säkerställa kvalitet på egen hand eller gemensamt med mättekniker.
Du kommer att arbeta i material så som stål och gjutgods i huvudsak.
Arbetet bedrivs dagtid och i skiftgång alt natt.

Din profil

Du har någon form av verkstadsteknisk utbildning och gärna flera års erfarenhet av att ha jobbat med styrda maskiner. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.
Du förväntas kunna ställa maskiner med hjälp av rigginstruktion. Vana i något eller några av styrsystemen Fanuc och Okuma.
Som person är du ansvarstagande och noggrann i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta med dina kolleger men kan utföra ditt arbete självständigt. Du är en pålitlig, arbetsam och öppen arbetskamrat som bidrar till god arbetsmoral.

Ditt arbete betyder mycket för dig och du har en yrkesstolthet som bidrar till att du gör allt för att dina utförda arbeten håller ställda kvalitetskrav samt blir utförda på ett så effektivt sätt som möjligt.

Svenska språket kan du i tal och skrift.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ödeshögs Mekaniska med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna Kundansvarig, Kristian Johansson, kristian.johansson@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.
A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Ödeshög
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ödeshögs Mekaniska AB är en komplett mekanisk verkstad som med stort kunnande och hög flexibilitet utför legotillverkning och prototyptillverkning inom det verkstadsmekaniska området.
Det senaste åren har Ödeshögs Mekaniska investerat i flertalet nya maskiner och samtidigt som det investeras i nya maskiner och ny teknik så har du behov att bygga sitt team med CNC operatörer ännu starkare!

I och med att vi har skärande bearbetning, svetsavdelning och plåtbearbetning i egna lokaler kan vi vara kundens totalleverantör i många projekt. För mer info besök www.omek.org