Vill du bli en del av ett kreativt team, och med stort kundfokus? Hör av dig till oss!

Ödeshög Mekaniska AB är ett privatägt företag, som finns i egna lokaler i Ödeshög. Det senaste åren har vi investerat i vår maskinpark. Samtidigt som vi investerar i maskiner och teknik så vill vi bygga vårt team av medarbetare.

Ödeshög Mekaniska AB söker ett flertal gaskärare. Våran tillverkning består av gasskurna detaljer som sedan maskinbearbetas för direktleverans till kund, eller för att gå vidare till vår svetsavdelning.

Arbetsbeskrivning
Arbetet består av korta och medelstora serier, vilket ställer krav på man ska kunna grunderna när det gäller gaskärning. Du kommer även jobba med att nesta pogram, utbildning sker på plats.Detaljerna kontrolleras noggrant under tillverkningen, då vi har mycket högt ställda krav på vår kvalitet. Du kommer att arbeta med material så som stål. Arbetet bedrivs dagtid men skiftgång kan förekomma.

Din profil
Du har någon form av verkstadsteknisk utbildning och gärna flera års erfarenhet av att ha jobbat med Gasskärning. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.

Du förväntas kunna köra skärverk.

Som person är du ansvarstagande och noggrann i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta med dina kolleger men kan utföra ditt arbete självständigt. Du är en pålitlig, arbetsam och öppen arbetskamrat som bidrar till god arbetsmoral. Ditt arbete betyder mycket för dig och du har en yrkesstolthet som bidrar till att du gör allt för att dina utförda arbeten håller ställda kvalitetskrav samt blir utförda på ett så effektivt sätt som möjligt. Svenska språket kan du i tal och skrift.

Truck- och traverskort är meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Anställning enligt kollektivavtal
  • Att få arbeta i ett mindre, privatägt företag med snabba beslutsvägar och stora möjligheter att påverka
Vid frågor kontakta Daniel Andersson 0144-156 78.

Jobbansökningar skickas till jobb@omek.org - Ange referens Gasskärare i din ansökan.

För mer info besök vår hemsida på www.omek.org
Mer info
Kontaktperson Daniel Andersson
Telefon 0144-156 78
Område Ödeshög
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.omek.org/
Sista ansökningsdag 13 aug 2021 (16 dagar kvar)