Junior elkonstruktör sökes!

Junior elkonstruktör sökes!

Är du utbildad inom elkonstruktion och söker efter en ny utmaning? Perfekt! Här finns möjlighet att arbeta som elkonstruktör på ett familjärt företag med mycket kompetens. Sök tjänsten som elkonstruktör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att konstruera ritningar för elskåp. Du kommer att jobba i ElProCad - AutoCad. Ritningarna tas sedan emot av monteringspersonalen på företaget som jobbar i produktionen i samma byggnad. Du kommer ha en erfarenhen mentor med många års erfarenhet som kommer att stötta dig och fungera som ett bollplank längs vägen.
Du kommer att på sikt ha ansvar över dina egna projekt. Projekten startar oftast med att du får underlag från kund som du sedan omvandlar till en färdig ritning.

Din profil

Skallkrav:
  • KY/YHubildning mot elkonstruktion
  • Engelska i tal och skrift
  • Kommunikativ svenska
  • Grundläggande kunskap i ElProCad - AutoCad
  • Grundläggande Elkunskap
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av elkonstuktion
  • Kunskap i PLCprogrammering / automation
  • Elektrikererfarenhet, gärna mot industri
Till denna tjänst söker vi efter en person som tar ansvar för sina projekt och att de blir slutförda i tid. Nogrannhet är A och O och att projekten blir utförda på ett korrekt sätt. Vi ser att du är en prestigelös person som tar till dig av den kunskap som finns på företaget men som också gärna får vara lösningsorienterad och komma med nya idéer.

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Hönö
Arbetstider: Kontorstider. Flex mellan 07-09 på morgonen
Omfattning: Heltid, 100%
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Öckerö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget startades 1978 och har idag 12 stycken anställda. Hos vår kund kan man få hjälp med allt från enskilda delar till totala åtaganden inom styr- och reglerteknik: projektering, elkonstruktion, programmering, elmontage, skåpsbyggnation, installation, driftsättning, dokumentation och utbildning. Under samma tak finns: projektledare, elkonstruktörer, plc-programmerare, driftsättare, montörer, el-tekniker, skåpsbyggare och elektriker. Det är på så vis korta och snabba kontaktvägar vilket ger förutsättningar för bättre lösningar.
Det råder en familjär stämning på företaget och man är mån om att det skall vara en bra gemenskap på arbetsplatsen. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.