CNC-operatörer sökes till Berg Propulsion

CNC-operatörer sökes till Berg Propulsion

Adecco söker nu två CNC-operatörerer med flerårig erfarenhet inom verkstadsindustrin för vår kund Berg Propulsions produktionsanläggningar på Hönö och Öckerö.

Är du en erfaren CNC-operatör med siktet inställt på nästa utmaning? Ëller är du i startgroparna av din karriär med erfarenhet av tillverkningsindustrin med viljan och drivet att arbeta som CNC-operatör? Då har vi tjänsten för dig!
Nu finns möjligheten att söka till ett familjärt företag som förvandlar ord till handling när det kommer till att värna om sina medarbetare och ha kul på jobbet.

Om rollerna

För den första rollen sökes en driven CNC-operatör till svarv/fräs. Vana av korta serier där både programmering och körning ingår. Familjär med Mazatrol styrsystem. Önskvärt är CADCAM kunskap
För den andra rollen sökes en driven CNC-operatör operatör till våra axelsvarvar, dels 10-14 meters med Siemens 840D styrsystem, 2st cnc-styrda Torni Tacchi men även manuell svarvning förekommer.

Arbetet innefattar att tillverka komponenter till propelleranläggningar. Du behärskar ritningsläsning och programmering, kan rigga, ställa, samt byta verktyg i kortare serier och programmera. Du är väl insatt inom verkstadsområdet och är tekniskt lagd med ett praktiskt handlag.

Vem är du

Du har en hög ambitionsnivå och är motiverad samt engagerad i ditt arbete. Kvalitet, noggrannhet, ordningssinne och erfarenhet av förbättringsarbete är egenskaper vi värdesätter högt hos dig. Du är självgående, flexibel och arbetar bra både enskilt och i grupp. Vidare ser vi det som meriterande men inget krav att inneha B-körkort.

Hos Berg Propulsion ser man personalen som sin största tillgång och styrka. Således återfinns en kultur där det på ett prestigelöst sätt arbetar som ett team och alltid hjälper varandra.

Om anställningen

Tjänsten är en heltidstjänst förlagt under dagtid (07.00-15.45 med möjlighet till flextid). Arbetsplatsen innehar båtplatser så möjligheten att ta båt till jobbet finns. Du kommer initialt erbjudas en anställning hos Adecco Sweden på sex månader med mycket goda möjligheter till förlängning - antingen i Adeccos regi eller också hos Berg Propulsion. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga söka. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om kunden

Företaget startade som ett litet svenskt skeppsvarv 1912, och idag är Berg Propulsion ett världsomspännande företag. Berg Propulsion utvecklar och tillverkar avancerade propellrar och propellersystem för oceangående handelsfartyg och arbetsbåtar över hela världen - med fokus på ställbara propellrar, azimuth- och tunnel-thrustrar samt styrsystem, och kan därigenom leverera kunden en helhetslösning. Vår speciella expertkunskap är innovativ hydrodynamik, vilket garanterar våra kunder hög driftsäkerhet under tuffa förhållanden. Berg Propulsion har produktionsanläggningar i Sverige samt ett antal marknadskontor i övriga delar av världen. Länk till hemsida: http://www.bergpropulsion.com

Berg Propulsion befinner sig just nu i en spännande fas då de precis har byggt klart ytterligare en fabrik och behöver därför fler engagerade medarbetare som vill vara med och växa tillsammans med företaget.

Skicka gärna in din ansökan omgående då tjänsternas tillträde är omgående. Senaste ansökningsdag är 27/5. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sökord

CNC-operatör, Hönö, Öckerö, propellersystem, propellrar, båtar, båtindustri, båtplats
Mer info
Område Öckerö
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.