Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Kundservicehandläggare sökes!

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Antal tjänster
10
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Här är en chans du inte vill missa! Vi på Professionals Nord söker vi just nu för Xzakts räkning kundservicehandläggare som vill ha ett roligt jobb, där teknik samt 5-stjärnig kundservice står i fokus. Kan det vara dig vi söker? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten:
Xzakt Kundrelation grundades år 2000 och är en del av Transcom Worldwide AB. Genom en unik modell erbjuder Xzakt marknadens bästa lösningar för företags kundtjänster med service i världsklass och smart teknik. Detta hade såklart inte varit möjligt utan alla fantastiska medarbetare som finns på Xzakts kontor runt om i Sverige. Till siten i Gävle hjälper just nu Professionals Nord till att hitta flertalet studenter för deltidsjobb. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Xzakt Kundrelationer. Du kommer att arbeta ca 32h i veckan. Du kommer vara schemalagd vardagar 09.00-17.00.

Du erbjuds:
  • Ett härligt gäng av både erfarna och juniora kollegor
  • Fast timlön med möjlighet till bonus enligt bonusmodellen
  • Det ultimata jobbet
Arbetsuppgifter:
I rollen som kundservicehandläggare tar du och dina fantastiska kollegor emot inkommande telefonsamtal från kunder och är behjälplig i olika ärenden och besvarar frågor. Ärendena kan vara allt från beställningar, leveranser, reklamationer och mycket mer! Du kommer även att arbeta med mailhantering och chatt. Din anställning inleds med en betald utbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll.

Vi söker dig som:
I dagsläget söker ett arbete och kan starta omgående. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska. För att trivas i rollen som kundservicehandläggare har du ett genuint intresse att jobba med kunder, förstå deras behov och erbjuda den bästa servicen. Du är tydlig i din kommunikation och drivs av att sträva mot tydliga mål och är resultatorienterad. Vi förutsätter att du värderar härliga kollegor och mycket skratt på jobbet.

START: 15 juli

OMFATTNING: 80% med möjlighet till utökning

STAD: Gävle

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sara Glennhammar, sara.glennhammar@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!