CNC-operatör till Ockelbo Lego-Mek!

CNC-operatör till Ockelbo Lego-Mek!

Har du en utbildning eller tidigare erfarenhet av CNC eller verkstadsarbete och är redo för att ta dig an nästa utmaning i arbetslivet? Ockelbo Lego-Mek söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som har en vilja och ambition av att lära dig mer. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!
Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör ansvarar du över att dina maskiner fungerar som de ska. Du arbetar med övervakningen av den operativa driften och kommer exempelvis att:

 • Rigga maskinen, mata in material och byta verktyg efter detalj
 • Hantera inställningar på robotiserade maskiner
 • Kontrollera mått på detaljer efter ritning
 • Läsa och tolka ritningar samt processinstruktioner för att sedan utföra arbetet efter dessa
 • Felsöka och arbeta med förbättringsarbete

För att komma in i rollen på bästa sätt kommer du till en början få en introduktion och gå bredvid erfarna kollegor innan du blir helt självgående i arbetet.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har CNC- eller verkstadsutbildning
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver flytande på svenska då det krävs i det dagliga arbetet samt i kommunikationen med kollegor

Det är meriterande för tjänsten om du har truckkort eller tidigare erfarenhet av CNC-programmering samt ställ av maskiner och verktyg.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för tjänsten och vi ser att du har ett stort tekniskt intresse samt en positiv attityd med en vilja och ambition av utvecklas och lära dig mer. Du har en stor ansvarstagande förmåga och är mån om detaljer i arbetet. Vidare trivs du att arbeta självgående samtidigt som du har en god förmåga att skapa goda samarbeten med kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid (2 skift)
 • Placering: Ockelbo

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Ockelbo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se