Erfaren CNC-operatör

Erfaren CNC-operatör

Erfaren CNC-operatör sökes
med start omgående


Ockelbo Lego-Mek AB växer och behöver fler duktiga medarbetare. Vi är företaget som hela tiden investerar i ny teknik för att möta konkurrensen på marknaden. Idag har vi ett 20-tal CNC styrda maskiner där nära hälften är utrustad med robotautomation. På grund av ökad efterfrågan söker vi nu en erfaren och självgående CNC operatör. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara riggning/körning av maskin och robot för fräsning, svarvning, borrning mm.

Bakgrund /Kunskaper

Du som söker har en
CNC- eller verkstadsutbildning i ryggen och några års erfarenhet av liknande arbete. Du ska kunna läsa av och tolka ritningar och processinstruktioner för att sedan utföra arbetet utifrån dessa. Truckkort och erfarenhet av CNC styrda maskiner samt tidigare verkstadsarbete är meriterande. För att klara arbetet måste du ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Egenskaper

Som person är du
tekniskt intresserad, noggrann och punktlig. Du är självgående, initiativtagande, flexibel, ansvarstagande och van att ta i när det behövs. Du har lätt för att samarbeta, har en positiv attityd och en vilja att lära dig.

Arbetet innebär att du måste kunna arbeta skift.Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Två skift

Anställning: Tillsvidare

Krav: Flytande tal och skrift i svenska

Meriterande: B-körkort, Truckkort, Erfarenhet av verkstadsarbete/CNC-styrda maskiner
Mer info
Email Mejla Ockelbo Lego-Mek AB
Område Ockelbo
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (39 dagar kvar)