Förskollärare

Förskollärare

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ersätta en ordinarie förskollärare antingen vid behov eller som permanent lösning. Ditt uppdrag blir att leda barngruppen i undervisning och lek. Vidare kommer du att hjälpa till med de vardagliga sysslorna såsom påklädning, sitta med vid måltider och möta upp föräldrar vid hämtning/lämning. Du kan också komma att hjälpa till med planering och arbetet som finns på förskolan kring läroplanen.

Din profil

Vi söker dig som studerar till förskollärare eller är legitimerad förskollärare. Du som söker är flexibel, välplanerad och ansvarsfull. Du vågar fråga och tar initiativ!

Elevernas lärande och lek är i fokus, därför är det viktigt att du kan leda en barngrupp. Det är också viktigt att du har förmågan att se det enskilda barnet och kan vara en tröstande famn vid behov.

Uppdragen varierar i omfattning och kan sträcka sig från någon vecka, till några månader eller över en hel termin. Är du i slutfasen av dina studier kan det här vara chansen att prova på en arbetsplats som även kan leda till en fast anställning. Är du legitimerad förskollärare är det en möjlighet att hitta din drömförskola!

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi kommer att ta kontakt med alla som sökt in på tjänsten i början av augusti. Sök via: www.clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Alla våra konsulter erbjuds lön varje fredag, roliga gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare.

Läs mer vad Clockwork erbjuder skolpersonal och huvudmän nedan. www.clockworkpersonal.se/vara-tjanster/skolbemanning-rekrytering/ www.pedagogjobb.nu facebook.com/skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Mikaela Bäckstedt
Telefon 073 351 27 32
Område Ockelbo
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering - för lärare av lärare.

I de här uppdragen söker vi förskollärarstudenter och legitimerade förskollärare som vill jobba i Gävleborgs län.