CNC-/Maskinoperatör

CNC-/Maskinoperatör

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med bland annat följande:
  • Som operatör i CNC-maskiner, svarv eller fräs.
  • Att rigga, ställa och köra maskiner. Programmering sker i CAD/CAM av produktionsteknik och finns färdiga i maskinen.
  • Förebyggande underhåll av CNC-maskiner.
  • Kvalitetskontroller.
  • Delaktighet och engagemang i förbättringsarbeten
  • Truckkörning inom ditt arbetsområde.
  • Daglig kontakt med t ex Produktionsteknik, ledning, övriga operatörer och utleveransavdelning.
Din profil

Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och/eller har ett stort tekniskt intresse och kunnande samt att du nu är intresserad av nya utmaningar. Du har relevant utbildning/erfarenhet för att utföra dessa arbetsuppgifter. Du är flexibel, bra på att ta ett helhetsansvar, har ett stort engagemang och är serviceinriktad.

Som start kommer du vara inhyrd som konsult och du erbjuds en spännande tjänst i ett företag med stora ambitioner tillsammans med kompetenta kollegor. För rätt person kan det finnas möjlighet till fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Skiftarbete förekommer.
Meriterande med truckkort A+B samt körkort B.

Övrig information

Atlings samarbetar med Konsultia i denna rekrytering och frågor om tjänsterna besvaras av Anna-Karin Hallfors tel. 070-517 26 12 eller anna-karin@konsultia.se fram till 23/6 sedan Rebecca Riström tel. 072-517 26 38 eller rebecca@konsultia.se fram till 8/7.

Urval sker löpande och ansökningsperioden är öppen fram till 2022-07-10.
Mer info
Kontaktperson Anna-Karin Hallfors
Telefon 0705172612
Område Ockelbo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atlings Maskinfabrik AB är ett helägt dotterbolag till Inducore, vilket är en industrikoncern verksam inom områdena fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning. I syfte att skapa de för kunderna bästa lösningarna med hög kvalitet och pålitlighet präglas verksamheten av entreprenörskap, effektivitet och långsiktighet. Företaget bedriver verksamhet inom områdena legotillverkning till svenska och internationella kunder samt affärsområdet Atling Steady Rest bestående av egenutvecklade produkter som säljs till den internationella verkstadsindustrin.

Atlings är ett företag i ständig utveckling.

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se