Atlings Maskinfabrik AB söker en utvecklande Produktions och Logistikchef.

Atlings Maskinfabrik AB söker en utvecklande Produktions och Logistikchef.

Vi söker en Produktions och Logistikchef med uppgift att utveckla och stärka vår förmåga till en kostnadseffektiv och produktiv produktion. Främsta kortsiktiga målen är att skapa processer och rutiner för daglig styrning, utarbeta och implementera en struktur för kontinuerligt förbättringsarbete samt arbeta med kompetensutveckling av våra medarbetare med fokus på delaktighet och engagemang. Du kommer till en arbetsplats där du får stor möjlighet att genom din kompetens och erfarenhet vara drivande och delaktig i utvecklingen av företagets processer.


Du ansvarar för att leda, planera och följa upp vår tillverkningsprocess från planering och produktion fram till leverans samt ansvarar för att logistikprocessen stödjer produktionen på ett effektivt sätt.


Du rapporterar till Platschefen och ingår i Atlings Ledningsgrupp. Arbetsuppgifterna är både strategiska och operativa.


Rollen innebär följande.


Arbeta aktivt med kvalitetssäkring och utveckling av befintliga processer och flöden tillsammans med dina medarbetare.


Personalansvar för ca 30 medarbetare.


Utifrån en hög målsättning, där du själv är delaktig i att sätta målen, skapa aktiviteter för att under kommande tre år avsevärt förbättra företagets produktivitet och leveranssäkerhet. Du rapporterar status och aktiviteter för att uppnå målen löpande till Platschefen.

Vi söker dig med erfarenhet av produktionsledning i tillverkningsindustrin eller liknande arbetsuppgifter. Du har ett stort intresse för produktion, logistik och planering med ett helikopterperspektiv över det som händer i produktionslinjen. Du har även förmågan att dyka ner i detaljer när det krävs. Du är van vid, och gillar, att driva förbättringsarbete. Utbildning på högskolenivå är meriterande men vi lägger störst vikt på dina personliga egenskaper och relevanta erfarenheter samt att du är en skicklig ledare som vet hur man motiverar och coachar medarbetarna.


Du har ett stort engagemang, är flexibel och tar gärna ett helhetsansvar med kunden i fokus.


Som person är du drivande, orädd, stresstålig och strukturerad. Du sporras av stort eget ansvar, högt satta mål och trivs i en entreprenörsdriven verksamhet med hög utvecklingstakt. På Atlings är tempot och engagemanget högt, varför det är viktigt att du har hög energinivå och klarar av utmanande uppgifter. Rollen kräver en stor passion och drivkraft för produktions och logistikfrågor. Vi förväntar oss ett stort engagemang och hands-on attityd.


Din ansökan innebär att du vill utmana branschen tillsammans med oss.


Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett företag med stora ambitioner. Frågor om tjänsten besvaras av Platschef, Johan Persson 0297-55709 eller via johan.persson@atling.se
Mer info
Kontaktperson Johan Persson
Telefon 0297-55709
Email Mejla Johan Persson
Område Ockelbo
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atling.se
Sista ansökningsdag 8 dec (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atlings Maskinfabrik AB är ett helägt dotterbolag till industrikoncernen Inducore AB med säte i Västerås. Atlings är helägare till dotterbolaget Bollnäs Verkstad Production AB i Alfta. Atlings servar idag svensk och internationell verkstadsindustri med kompetens inom skärande bearbetning, svetsning och montering. Atlings bedriver även utveckling, tillverkning och försäljning av egna produkter till en global verkstadsindustri.