Atlings Maskinfabrik AB söker en Montör med placering i Ockelbo

Atlings Maskinfabrik AB söker en Montör med placering i Ockelbo

Atlings Maskinfabrik AB
är ett helägt dotterbolag till Inducore, vilket är en industrikoncern verksam inom områdena fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning. I syfte att skapa de för kunderna bästa lösningarna med hög kvalitet och pålitlighet präglas verksamheten av entreprenörskap, effektivitet och långsiktighet. Atlings Maskinfabrik AB bedriver verksamhet inom områdena legotillverkning till svenska och internationella kunder samt affärsområdet Atling Steady Rest bestående av egenutvecklade produkter som säljs till den internationella verkstadsindustrin.

Ansvar och arbetsuppgifter:

Atlings står nu inför spännande utmaningar för att ta större marknadsandelar och vi söker därför ytterligare en montör till vår verksamhet som kommer att arbeta främst med produkter inom affärsområdet Atling Steady Rest. Ditt arbete kommer att bedrivas i nära samarbete med affärsområdeschef, konstruktion samt produktion. Du kommer att arbeta med följande:

- Montering
- Kvalitetssäkra montaget
- Samordna leveranser till kunder
- Lagerhantering
- Förbättringsarbete

Krav på erfarenhet och person:

Lämplig bakgrund kan vara att ha arbetat som montör/resemontör och/eller har ett stort tekniskt intresse. Du har gärna en teknisk utbildning samt att du tidigare ska ha arbetet med mekaniskt montage. Du är flexibel serviceinriktad, lösningsorienterad och har lätt att samarbeta med andra. Dina kontaktytor kommer för det mesta att vara internt på företaget, men kontakter kan även ske utanför företaget, även internationellt och därför är det viktigt med goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.

Vi söker den som sporras av eget ansvar, högt satta mål och trivs i en entreprenörsdriven verksamhet.

Vi erbjuder dig en
spännande tjänst i ett företag med stora ambitioner. Frågor om tjänsten besvaras av Affärsområdeschef Peter Lindberg via peter.lindberg@atling.se.

Upplägg och ansökan:
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid
  • Placering: Ockelbo
  • Maila CV och personligt brev till peter.lindberg@atling.se, ange ref: Montör
  • Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Peter Lindberg
Email Mejla Peter Lindberg
Område Ockelbo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atling.com
Sista ansökningsdag 22 okt 2021 (33 dagar kvar)