Instrumenttekniker till Nynas AB

Instrumenttekniker till Nynas AB

Har du en avslutad utbildning inom ett tekniskt område? Vill du arbeta i en varierande roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse? Nynas erbjuder dig en arbetsplats som präglas av möjlighet till utveckling i en miljö med hög teknisk kompetens.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nynas.

Om företaget

Nynas har funnits i Sverige sedan 1928-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt Bitumen vilket används som bindemedel vid asfaltläggning. Nynas arbetar aktivt för en modern och hållbar utveckling och användning av olja vilket visar sig i olika delar av bolaget. Bland annat Bitumen som används vid framtagning av asfalt där Nynas produkt ger en avsevärt längre hållbarhet än andra produkter inom samma område och där det även går att återanvända asfalten. I Sverige har Nynas raffinaderier i Göteborg och Nynäshamn där denna tjänst är placerad. Huvudkontoret är beläget i Johanneshov, Stockholm. Företagskulturen beskrivs som familjär där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

Arbetsuppgifter

I rollen som instrumenttekniker arbetar du för att upprätthålla raffinaderiets produktionstillgänglighet genom förebyggande underhåll inom styr-, regler- och instrumentteknisk utrustning. Du samarbetar nära driftorganisationen där du supporterar elektriker, mekaniker och automatiseringsingenjörer för att tillsammans uppnå goda resultat. Du ansvarar för att utföra servicearbeten, felsökning samt renovering av den utrustning som finns beläget på raffinaderiet. Vidare ser vi att du visar engagemang och vilja att fortsätt arbeta för kvalitets och miljöförbättrande åtgärder både inom och utanför dina egna ansvarsområden. Du har i rollen stor möjlighet att utveckla dina kunskaper inom el- och instrumentområdena för att på lång sikt kunna arbeta i hela ärendekedjan.

Nynas är en 24/7 verksamhet vilket även innebär beredskap på kvällar, nätter och helger där beredskapen är upplagd efter ett rullande schema var sjätte vecka. Detta innebär att du då, inom ca 30 minuter, skall kunna inställa dig på plats.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasialutbildning med teknisk inriktning, exempelvis inom styr-och reglerteknik, elektronik, automation eller liknande alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet
* Kunskap inom styr- och reglerteknik, meriterande om du har kunskap inom el
* Kunna läsa schemor/ritningar (instrument, el) och teknisk dokumentation
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du ser positivt på din egen utveckling och driv samt visar engagemang för Nynas fortsatta utveckling framåt. Vi tror därför att du tar ansvar och initiativ samt är självgående för att utvecklas i din roll på ett framgångsrikt sätt. Du har en god förmåga att systematiskt lösa såväl små som stora problem och du räds inte att konsultera dina kollegor när det behövs. Då arbetet innebär en hel del kontakt och samarbete ser vi att du är social, framåt och trivs i samarbete med andra. Slutligen ser vi att du går i linje med Nynas värderingar; dedikerad, samarbetsvillig och proaktiv.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Nynäshamn
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.