Systemadministratör / IT-Tekniker

Systemadministratör / IT-Tekniker

Hutchison Ports expanderar och söker nu en

Systemadministratör / IT-Tekniker

För Dig som arbetar med IT och teknik är detta en dröm! Ett bolag i framkant med oerhörd modern och nyinvesterad teknik.

Vill du vara med och bygga upp, underhålla samt vidareutveckla IT-lösningar i en internationell miljö?

Vi erbjuder

Ett omväxlande arbete i en dynamisk miljö med möjlighet att utveckla och bredda dina kompetenser i ett globalt företag!

I maj 2020 öppnades den nya containerterminalen som drivs av oss - Hutchison Ports Sweden. Terminalen är utrustad med containerbranschens senaste lösningarna inom IT, automation och teknisk innovation. Detta kräver en stabil IT-lösning med en mängd olika gränssnitt.
Vi är idag 35 st medarbetare som är stationerade i fräscha och moderna lokaler vid hamnen i Norvik (Nynäshamn) söder om Stockholm.

Din roll

Du kommer att ha en viktig och central roll i vår IT-/tekniska avdelning, där du rapporterar till den tekniska chefen och har ett nära samarbete med IT-ansvariga inom Hutchison Ports från olika delar av Europa.
Du kommer att arbeta i olika konstellationer och tillsammans ska vi bygga en stark gemenskap där vi inte tvekar att hjälpa och stödja varandra för att lyckas.

I din roll driver och ansvarar du för att säkerställa tillgängligheten av våra lokala IT-tjänster, hanteringen av incidenter och lokala support- och leverantörsavtal.

Tjänsten är bred och varierande där du bland annat kommer att arbeta och ta del av driftsättning av IT-system, inköp av IT-utrustning, nätverks- och serverunderhåll, skapa och sammanställa dokumentation etc.

Din profil

Vi söker nu dig som har flera års erfarenhet från en liknande roll alternativt en mer junior person som har viljan att utvecklas.

För att lyckas i tjänsten bör du ha kunskaper inom nätverk och dess konfiguration. Vi ser även att du har erfarenhet inom administration av Windows, Linux, VMware samt att det är meriterande med erfarenhet av Oracle Databaser.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser även till följande:
  • Du är både driven, nyfiken och lösningsorienterad.
  • Du är en positiv person som både är ansvarstagande och ser utmaningar som möjligheter.
  • Bekväm i och inspireras av att arbeta med många olika gränssnitt i en internationell miljö.
  • Du har lätt för att kommunicera och kan presentera och förklara tekniska ärenden för användarna.
  • Engelska är vårt koncernspråk, därav är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
Kontaktuppgifter

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anette Bergman på mobil 0702-969691 eller via mail anette.bergman@adecco.se

Urval kommer att ske löpande

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Företaget

Hutchison Ports är världens ledande hamnnätverk med över 30 000 anställda. Vi har 52 stycken hamnar och terminaler i 27 länder, utspridda i Asien, Medelöstern, Afrika, Europa, Amerika och Australien. I Sverige har Hutchison Ports tecknat ett 25-årigt avtal med Stockholms Hamnar om att driva containerhamnens uppbyggnad i Nynäshamn. https://hutchisonports.com/

Sökord: systemadministratör, it-tekniker, it-specialist, it-ansvarig, automationstekniker
Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!