Hoppa till innehåll
Ansök nu

Säljchef

Vill du vara en nyckelspelare i att utveckla och stärka vår närvaro inom leveranskedjan och logistiksektorn?
Hutchison Ports Sweden AB i Nynäshamn söker en erfaren och engagerad Säljchef för att leda och driva affärsutveckling.

Vi kan nu erbjuda en helt ny roll till en ledande aktör inom hamn- och logistiksektorn där vi strävar efter innovation och kundfokuserade lösningar.
Som säljchef kommer du ha ett nära samarbete med kollegor, med primärt ansvar för konton samtidigt som du driver självständiga initiativ för att utveckla relationer och påverka leveranskedjan.

Vi erbjuder

En varierande och inflytelserik roll där du blir en nyckelperson i ledningsteamet som rapporterar direkt till vår VD.
Du kommer att jobba i en dynamisk arbetsmiljö i en ledande organisation.Här har du möjligheten att påverka och forma företagets tillväxt. För rätt person kan vi erbjuda goda villkor och förmåner. Vi är idag drygt 30 st medarbetare som är stationerade i fräscha och moderna lokaler vid hamnen i Norvik (Nynäshamn) söder om Stockholm.

Dina huvudsakliga ansvarsområden

Som säljchef ansvarar du för att utveckla och stärka våra kundrelationer, öka medvetenheten om våra tjänster samt identifiera och agera på lönsamma affärsmöjligheter från externa kontakter. Du kommer att driva volym och avkastning genom strukturerade avtalsöverenskommelser samt organisera och leda tvärfunktionella och projektteam.
Du kommer att ha ett visst personalansvar där du både stöttar och utvecklar medarbetare i ditt team. Rollen innebär en del resor både inrikes och internationellt.

Din Profil

Vi söker nu dig som har flera års erfarenhet i en kommersiell ledningsroll inom sjöfarts- och logistikbranschen.
Du har väl etablerade arbetsrelationer med rederier, logistikföretag och slutanvändare. Vi ser att du har en god förståelse för alla aspekter av stödfunktioner för hamnoperationer och utvecklade informationssystem.
Utmärkta kommunikationsfärdigheter är avgörande, då rollen innebär förhandling och påverkan på alla nivåer inom kundorganisationer, tredjepartsintressenter och den bredare interna organisationen.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser även till förmågor och egenskaper som:

* Professionell nivå av muntliga och skriftliga kommunikationsfärdigheter i både svenska och engelska.
* Starka analytiska färdigheter och datorkunskap, särskilt MS Office.
* God förståelse för logistik/hamnoperationer.

Dina personliga egenskaper

* Resultatorienterad där du har god erfarenhet från att både påverka och förhandla.
* Du är en teamspelare med förmågan att leda, inspirera och stödja kollegor.
* Du är en affärsdriven problemlösare med strategiskt tänkande.
* Engagerad i att upprätthålla hög säkerhetsstandard.

Kontaktuppgifter och ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Adecco.
Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anette Bergman på mobil 0702-96 96 91

Urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Hutchison Ports

Hutchison Ports är en av de viktigaste affärsenheterna som drivs av CK Hutchison Group med huvudkontor i Hongkong och cirka 300 000 anställda världen över. Hutchison Ports är den största globala operatören av containerhamnanläggningar och hanterar över 80 miljoner containrar per år genom 54 hamnar i 25 länder. I Sverige har Hutchison Ports tecknat ett 25-årigt avtal med Stockholms Hamnar för att driva containerhamnen i Nynäshamn. Anläggningen kommer att kunna hantera 500 000 TEU (tjugofotsenheter) när den är i full drift och gynnas av en direkt järnvägslänk som byggs in i terminalen och ett djup på 16 meter vatten längs en kaj på 800 meter, vilket gör denna anläggning till den mest kapabla containerhamnen i Östersjön. Hutchison Ports bidrar med bästa expertis inom hantering av containerhamnsoperationer över hela världen tillsammans med ett oöverträffat nätverk av rederikunder som sträcker sig över hela världen. När denna anläggning öppnar lovar Hutchison Ports att förändra spelet när det gäller containertransport i Östersjöregionen.
https://hutchisonportsstockholm.se/

sökord sales manager, area sales manager, försäljningschef,säljchef, hamn och logistiksektorn,

Liknande Jobb

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 mars 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!