Byggintresserad Butikssäljare sökes till Nynäshamn med start 25/6

Byggintresserad Butikssäljare sökes till Nynäshamn med start 25/6

Har du erfarenhet av rollen som butikssäljare eller av kundbemötande, med ett intresse för byggbranschen? Är du tillgänglig på heltid från 25/6 och 7 veckor framöver?

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en butikssäljare på heltid under 7 veckor med start 25/6. I rollen som butikksäljare är det din uppgift att bemöta och hjälpa butikens kunder, ta emot ordrar och beställningar samt svara på kundförfrågningar via telefon och mail. Vidare är det din uppgift att fylla på- och plocka upp varor, inventera, fronta varor och se till att butiken är ren, snygg och tilltalande för alla besökande kunder. Butiken har öppet måndag - lördag, med ett rullande schema för hela butiksteamet.

Är du tillgänglig från 25/6 och 7 veckor framåt samt tycker tjänsten låter lockande? Skicka in din ansökan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

För att passa i den här rollen tror vi att du antingen har erfarenhet av försäljning ifrån byggbranschen och/eller har ett intresse för byggbranschen och kan använda och förstå olika byggtermer, vilket butikens kunder räknar med. Du är en person som vill driva försäljning, hjälpa och serva kunderna med diverse frågeställningar.

Krav för tjänsten är att du talar svenska obehindrat och har en god datavana samt att du har tidigare erfarenhet av kundbemötande.
Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se