Medarbetare konditori/bageri
Heltid
Tillträde: Enl. ök
Tillsvidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Vi söker just nu en medarbetare till vår konditori/bageri avdelning!

Vilka är vi på skärgårdens ICA Maxi?
Vi är Nynäshamns ledande stormarknad med gångavstånd till hamnen och utsikt över Nynäshamns skärgård. Vi är ett företag som ser olikheter som en styrka där alla behövs och den som vill kan få möjlighet att växa inom organisationen.
Vi växer ständigt och vårt mål är att ha de stoltaste medarbetarna!

Som butiksmedarbetare i bageri och konditori kommer du att medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning och ett fantastiskt kundmöte. Tillsammans med dina kollegor bakar ni allt från mat- och fikabröd till tårtor, kondisbitar och bakelser. Vi tror även att du är kreativ och älskar att utveckla sortimentet.

För att lyckas i arbetet som butiksmedarbetare bageri och konditori tror vi att du har en hög förståelse för matsäkerhet, är ytterst noggrann, besitter en förmåga att följa recept samtidigt som du arbetar mycket effektivt. Vi tror även att du har en förmåga att arbeta självständigt och samtidigt vara flexibel i samarbete med andra.

Då butiken har öppen 6-22 alla dagar i veckan kommer varierande arbetstider samt arbete under helger vara en naturlig del i ditt arbete. Du har möjlighet att börja arbeta från klockan 05:00.

Krav för denna tjänst krävs en slutförd konditorutbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

I bageri/konditoriavdelningen arbetar gruppen tätt tillsammans och samarbetet är A och O för att få en framgångsrik avdelning. Vi kommer därför lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och förmågor.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom butiksbak.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum om vi hittar rätt kandidat så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (60 dagar kvar)