Svetsare till Saab Kockums Muskö

Svetsare till Saab Kockums Muskö

Dina arbetsuppgifter

Din framtida utmaning
Är det dags att vidareutveckla dig inom svetsning? Vi behöver dig! Du kommer få använda dina befintliga svetskunskaper igenom nybyggnationer, ombyggnationer, reparationer och tillbyggnationer av fartyg. Utöver det kommer du byggas på med kunskap som få personer i Sverige besitter! Du kommer vara med och bygga ubåt. Vi använder oss av en bred mängd svetsmetoder så som MIG/MAG, rörtråd, och pinne vilket gör att din kompetens och yrkesskicklighet ställs på prov. Det är meriterande om du har erfarenhet av rörsvetsning. I ditt yrke kommer du komma i kontakt med en mängd olika specialmaterial för ubåtstillverkning.

Din profil

Vi ser att du som söker jobbet som svetsare hos oss har sedan tidigare erfarenhet av svetsning. Som svetsare hos oss är det viktigt att du som medarbetare är noggrann och att du drivs av en vilja att utvecklas. Innan anställning kommer du att genomgång en säkerhetsprövning, ett hälsotest samt ett sitetest inom svetsning. Säkerhetsprövning innefattar bakgrundskontroll och drogtest. Att arbeta i vår produktion ställer krav på dig som medarbetare. Den hårda konkurrensen om utrymme, gör samarbetet över avdelningsgränserna vitalt. Därför bör du ha en förmåga att samarbeta och uppfatta hur ditt arbete kommer att påverka dina arbetskamrater arbete. Tjänsten är placerad på SAABs site på Muskö.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering har Saab valt att samarbeta med Skill. Skill sköter rekryteringsprocess och anställning blir för kunds räkning. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Nina Torebrink, nina.torebrink@skill.se eller Mikaela Samuelsson, mikaela.samuelsson@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Saab representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.