Säkra sommarjobbet Extrajobba som receptionist i Nynäshamn

Säkra sommarjobbet Extrajobba som receptionist i Nynäshamn

Vi söker dig som är student eller har en annan sysselsättning som vill arbeta extra som receptionist och sommarjobba under sommarperioden! Vill du arbeta med service där du får möjlighet att utvecklas och skapa nya kontakter? Beskriver du dig som social, driven och positiv? Då är detta uppdraget för dig!
Palm & Partners söker en receptionist vid behov som kommer att vara placerad på Oljan i Nynäshamn. Vi letar efter dig som är driven, samarbetsvänlig och lojal. Ansök redan idag!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi åt kunds räkning en extraarbetande receptionist i Nynäshamn. I rollen som receptionist är du ansiktet utåt och blir den första personen som kunderna möter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att välkomna besökare, svara i växeln och koppla vidare interna och externa samtal. Vi ser vidare att du har ett intresse för administrativt arbete då enklare uppgifter förekommer i arbetet.

Tjänsten är en behovsanställning och därför värdesätter vi att du är flexibel och trivs i en omväxlande miljö, exempelvis för att kunna rycka in och täcka upp vid sjukdom eller underbemanning. I sommar kommer det att finnas ett större behov av receptionister då ordinarie personal går på sommarledighet, din insats kommer med andra ord att behövas! Under sommaren kommer flertalet veckor att vara aktuellt med arbetstiden 07-16.30.

Utbildning
Slutförd gymnasial utbildning
B-körkort

Erfarenhet
Meriterande med arbetslivserfarenhet inom service eller liknande yrken.

Personliga kvalifikationer
Som person tror vi att du är du nyfiken på att lära dig nytt, strukturerad i ditt arbetssätt och har förmågan att hålla humöret på topp även vid stressiga situationer. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Lön och anställningsvillkor
Timlön. Vid behov.

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum. Ange vilken din andra huvudsakliga sysselsättning är i ditt personliga brev.
Välkommen att skicka in din ansökan!

Startdatum
Omgående.

Uppdragslängd
Löpande.
Mer info
Kontaktperson Paulina Hedin
Telefon 0733846157
Område Nynäshamn
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av P&P Professional AB
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (25 dagar kvar)