HÄRINGE SLOTT SÖKER BARTENDER

HÄRINGE SLOTT SÖKER BARTENDER

Vi söker förstärkning bakom slottets bardisk. Den vi söker har stor passion för mat och dryck samt jobbar bra i team. Vi ser att du har erfarenhet av bartenderyrket samt är organiserad och framåt. Gästnöjdhet är viktigt för oss och du är därför närvarande, lyhörd och vill leverera utöver det förväntade.

Egenskaper
  • Minst 2 års erfarenhet av bartenderyrket
  • Organiserad och framåt
  • Bil och körkort
Omfattning
Tjänsten är en heltidsanställning med start omgående. Arbetstiden är kvällar och helger. Vi är medlemmar i Visita och har kollektivavtal. Vi erbjuder även säsongsanställning med start omgående.
Vi är medlemmar i Visita och har kollektivavtal.

Om Häringe Slott
Häringe Slott är vackert beläget i naturreservatet vid Landfjärden, 25 minuter söder om Stockholm. Här finns 67 hotellrum, moderna konferenslokaler samt förtjusande slottssalonger för middag och fest. Slottets restaurang har hämtat inspiration från södra Frankrike och har öppet 365 dagar om året. I slottets salar servers frukost, lunch, middag samt helgbrunch. Till oss kommer allt från kära par för en romantisk getaway till stora internationella grupper för möten.
Vid frågor ring Sofie Seitamo Mijac, 072 021 68 42 och maila ditt CV och personliga brev till sofie.seitamo.mijac@haringeslott.se
Mer info
Kontaktperson Sofie Seitamo Mijac
Telefon 072 021 68 42
Email Mejla Sofie Seitamo Mijac
Område Nynäshamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 jan (50 dagar kvar)