Verksamhetschef

Verksamhetschef

Nu söker vi en Verksamhetschef till vårt HVB Dura i Nynäshamn, som öppnar i mars 2020.

Våra målgrupper av barn och ungdomar är följande:
    • Barn och unga som kan ha vistats i olämpliga miljöer, har begått enstaka brott och provat ta droger, har ett hotfullt beteende, har svårigheter att upprätthålla sociala relationer genom att de agerar ut affekter mot andra och har svårigheter att genomföra studier.

    • Barn och unga som har vuxit upp i familjer som av olika anledningar inte har tillgodosett den unges grundläggande behov av omsorg och stöd.

    • Barn med en neuropsykiatrisk svårighet som familjen har haft svårt att hanteras.

Dura HVB erbjuder dig:
Som verksamhetschef har du ansvar för planering och den dagliga driften av Dura HVB, i nära samarbete med VD. Du har ansvar för ca 8 medarbetare. Arbetsuppgifterna innefattar vidare ansvar och planering för att säkra den unges vård och omsorg under tiden för boende på Dura HVB samt, vid behov, utredningsarbete.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett företag som växer. För dig som vill utvecklas finns goda möjligheter!

Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad Psykolog eller Socionom.

Önskvärt är även att du har erfarenhet från liknande roll inom vård och omsorg och/eller arbete inom barn och ungdomspsykiatrin.

Du är en van användare av dokumentationssystem och väl förtrogen med lagar och förordningar som styr arbetet på Dura HVB.

Din utbildning och arbetslivserfarenhet ska kunna uppfylla tillståndsmyndighetens krav för att godkännas som föreståndare enligt SoL.
Mer info
Email Mejla Duramother AB
Område Nynäshamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.duramother.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Duramother Ab, är ett företag som driver läkartjänst, familjehemvård samt HVB.

Dura HVB är ett psykiatriskt och kulturkompetent HVB med spetskompetens inom somalisk och arabisktalande kultur och språk.

Dura HVB har sju platser och vänder sig till barn och ungdomar i åldern 14 år till och med 19 år. Vårt HVB ligger centralt i Nynäshamn med närhet till skola, fritidsaktiviteter, samhällsservice och allmänna kommunikationer