Behandlingspersonal

Behandlingspersonal

Nu söker vi Behandlingspersonal till vårt HVB Dura i Nynäshamn, som öppnar i mars 2020.

Om arbetet:

Ditt huvudsakliga ansvar är att utifrån ungdomens behov stötta i att ge en god psykosocial vårdlösning innehållande - utredning/kartläggning, behandling och utslussning. På så sätt bidrar du till att ge varje barn och ungdom ett meningsfullt, utvecklande och självständigt liv. Detta gör du i linje med gällande lagstiftning, Duras HVB:s vision och värderingar, ledningssystem, policys och riktlinjer.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett företag som växer och för dig som vill utvecklas finns goda möjligheter!

Dina kvalifikationer:
  • Utbildning inom vård och omsorg med inriktning behandling och/eller psykiatri. Exempelvis Behandlingspedagog, Behandlingsassistent, Skötare, Socionom eller Undersköterska

  • Erfarenhet från liknande arbete inom vård och omsorg och/eller arbete inom barn och ungdomspsykiatrin

  • Körkort: B-körkort fordras
Meriter:
Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet inom Dura HVB:s arbetsmetoder exempelvis KBT, MI, lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik samt kunskaper om neuropsykiatriska diagnoser

Du är en van användare av dokumentationssystem och väl förtrogen med lagar och förordningar som styr arbetet på Dura HVB.

Dina färdigheter:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en varm och trygg person som med flexibilitet och fokus på lösningar arbetar tillsammans med dina kollegor för att på ett positivt och kreativt sätt ge det bästa stödet till den unge. Du är engagerad och empatisk och har förmåga att reflektera över ditt eget arbete och söka feedback för att utvecklas. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Omfattning:
Heltid/Deltid.
6 månaders provanställning tillämpas. Dag, natt, helg
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Enligt överenskommelse under våren 2020
Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://duramother.se/
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Duramother Ab, är ett företag som driver läkartjänst, familjehemvård samt HVB.

Dura HVB är ett psykiatriskt och kulturkompetent HVB.

Dura HVB har sju platser och vänder sig till barn och ungdomar i åldern 14 år till och med 19 år. Vårt HVB ligger centralt i Nynäshamn med närhet till skola, fritidsaktiviteter, samhällsservice och allmänna kommunikationer.