Terminaltjänsteman i Nynäshamn

Terminaltjänsteman i Nynäshamn

Jobba på Destination Gotland
Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!
Till vår terminal i Nynäshamn söker vi nu flera terminaltjänstemän till säsongen 2020

Arbetsbeskrivning

Som terminaltjänsteman har du varierande arbetsuppgifter. Ett arbetspass kan innehålla flera delar av följande:
  • Biljettbokning, support via telefon, mejl och chatt
  • Kontroll av biljetter och förmånskort i samband med fartygets avgångar
  • Ta emot fartygen när de kommer i hamn, öppna och stänga terminalen samt vara behjälplig med ledsagningar, internpost och bagagehantering
  • Kassatjänst med bokning av biljetter, försäljning av förmånskort och andra kassaärenden.
En veckas utbildning i vårt bokningssystem sker under våren, två tillfällen, vecka 9 eller vecka 15. Därefter praktik efter överenskommelse.

Din profil

I ditt arbete är du en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta hundratals av våra resenärer. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid göra ditt bästa för att tillfredsställa kundens förväntningar. Bokning och incheckning sker i vårt bokningssystem Bookit och det är ett krav att du har datorvana. Du ska behärska det svenska språket flytande i tal och skrift och ha goda kunskaper i engelska. Talar du fler språk är det meriterande. Du ska ha fyllt 18 år (senast juni 2020).

Arbetstid

Arbetstiden är varierande med schemalagda arbetspass under tidig morgon, dag, kväll, natt på både vardagar och helger. Tjänsterna är tidsbegränsade med start juni till augusti. Det beviljas inga längre ledigheter under denna period. Därefter kan det finnas möjlighet till kortare vikariat under höst och vinter.
Som anställd hos oss får du...
...möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden.
Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är värt att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord!
Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.destinationgotland.se
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (25 dagar kvar)