Skolledare sökes!

Skolledare sökes!

Dina arbetsuppgifter

Inför kommande rekryteringar och interimuppdrag söker vi nu erfarna och kompetenta rektorer och förskolechefer som brinner för utbildning och skolutveckling! Vi vill knyta till oss Sveriges bästa skolledare för att kunna matcha dig mot de uppdrag vi får in från våra kunder. Är du nyfiken på nya utmaningar?

Tveka inte att höra av dig till oss, så kan vi ses på en förutsättningslös intervju. Vi arbetar rikstäckande.

Din profil

Vi söker dig som har pedagogisk utbildning samt erfarenhet av skolledning i förskola/skola. Vi ser gärna att du har gått den statliga rektorsutbildningen eller har förutsättningar att bli antagen till statlig rektorsutbildning. Du är en drivande kraft i skolutveckling och har god kunskap om de styrdokument som är aktuella för den skolform du verkar inom.

Som person är du samarbetsorienterad, drivs av goda resultat och hög kvalitet och är både ansvarstagande, tydlig och lyhörd i din ledande roll. Du får gärna vara innovativ, nytänkande och utvecklingsinriktad. Som ledare skapar du tillsammans med din personal engagemang och får alla att sträva mot samma mål.

Vi kan erbjuda nya och spännande utmaningar i skolans värld! Meddela i din ansökan vilken typ av tjänst du är intresserad av så matchar vi dig mot rätt uppdrag.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Fred Hussein, tfn: 073-351 27 27 eller Cilla Edrén tfn: 073-351 27 62

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så ansök så snart som möjligt via:

www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 0733512727
Område Nynäshamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.
Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.
Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se