Servicetekniker / Tekniker / Reparation till Nynäsbageriet

Servicetekniker / Tekniker / Reparation till Nynäsbageriet

Är du en social person med ett stort intresse för maskiner som vill arbeta i en självständig och variationsrik roll med intressanta arbetsuppgifter? Nynäsbageriet erbjuder dig en självgående roll med goda möjligheter till utveckling inom din profession.

Om företagetNynäsbageriet AB är ett svenskt industribageri inriktad mot EMV-kunder samt egna varumärken för att förse marknaden med produkter av önskad kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Nynäsbageriet AB ägs av investmentbolaget Provator AB som investerar branschoberoende, med fokus på långsiktigt delägarskap. Nu görs en stor satsning på bageriet i Nynäshamn där produktionen kraftigt utökas och bageriet är i behov av flera nyanställningar.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker på Nynäsbageriet ansvarar du för kontinuerligt underhåll av de maskiner som finns i bageriet. Du befinner dig i en varm miljö där du utför reparation där stor vikt läggs vid ditt mekaniska intresse och kunskap. Uppgifterna är av varierad rang som till exempel att reparera stora ugnar, uppvägningssystem och andra arbetsverktyg som används inom livsmedelsbranschen. Vidare ansvarar du för den dokumentation av de som utförs kopplat till servicen. En vanlig dag påbörjas med att alla maskiner ställs in för den produktion som skall ske under dagen. Vidare servar du mindre fel så som utbyte av ventiler, slangar osv. Stundtals är arbetsbelastningen hög då du agerar en nyckelspelare i verksamheten och kan behöva hantera mer kritiska situationer.

Du arbetar i ett skift 24 timmars drift av anläggningen och dess maskiner där skiften är varierande på rullande 3-veckorsperioder.

Formella krav
  • Goda kunskaper inom styr- och reglerteknik
  • Tidigare erfarenheter från en roll som Tekniker
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Som person ser vi att du drivs av att ta egna initiativ till att genomföra uppgifter samt att lösa problem. Du trivs med ett varierat arbetstempo och är flexibel samt har förmågan att bibehålla lugn och ett noggrant arbetssätt även i stressade situationer. Arbetet är till stor del självständigt där du ansvarar över att planera din egen tid. Du är kommunikativ och serviceinriktad gentemot dina kollegor uppskattar en familjär stämning.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Nynäsbageriet.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Nynäshamn
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, mekaniker, maskin, Nynäshamn, verkstad, styrteknik, reglerteknik, Nynäsbageriet, tekniker
Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.