Instrumenttekniker / Instrument Technician till Nynas AB

Instrumenttekniker / Instrument Technician till Nynas AB

Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet av styr och regler? Vill du arbeta i en varierande roll med goda utvecklingsmöjligheter? Nynas erbjuder dig en arbetsplats som präglas av möjlighet till avancemang en miljö med hög teknisk kompetens.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nynas AB.

Om företagetNynas har funnits i Sverige sedan 1928-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt Bitumen vilket används som bindemedel vid asfaltläggning. Nynas arbetar aktivt för en modern och hållbar utveckling och användning av olja vilket visar sig i olika delar av bolaget. Bland annat Bitumen som används vid framtagning av asfalt där Nynas produkt ger en avsevärt längre hållbarhet än normalt och där det även går att återanvända asfalten. I Sverige har Nynas raffinaderier i Göteborg, Nynäshamn där denna tjänst är placerad och huvudkontoret är beläget i Johanneshov (Stockholm). Företagskulturen beskrivs som familjär där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

ArbetsuppgifterI rollen som instrumenttekniker arbetar du för att upprätthålla raffinaderiets produktionstillgänglighet genom förebyggande underhåll inom styr-, regler- och instrumentteknisk utrustning. Du samarbetar nära med driftorganisationen men du supporterar elektriker, mekaniker och automatiseringsingenjörer för att tillsammans uppnå goda resultat.

Du ansvarar för att utföra servicearbeten, felsökning samt renovering av den utrustning som finns beläget på raffinaderiet. Vidare ser vi att du visar engagemang och vilja att fortsätt arbeta för kvalitets och miljöförbättrande åtgärder både inom och utanför dina egna ansvarsområden.

Slutligen, Nynas är en 24/7 verksamhet vilket även innebär beredskap på kvällar, nätter och helger där beredskapen är upplagd efter ett rullande schema. Detta innebär att du inom 30 min skall kunna inställa dig på plats.

Formella krav
  • Gymnasialutbildning med teknisk inriktning alt. motsvarade arbetslivserfarenhet
  • Kunskap inom styr- och reglerteknik
  • Erfarenhet från att avläsa elritningar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande med erfarenhet inom el
För att trivas i rollen ser vi att du på egen hand driver dina uppgifter framåt samt visar engagemang för Nynas fortsatta utveckling framåt. Vi tror att du tar ansvar och initiativ för att utvecklas i din roll på ett framgångsrikt sätt. Du har en god förmåga att systematiskt lösa såväl små som stora problem och du räds inte för att konsultera dina kollegor när det behövs. Då arbetet innebär en del kontakt med andra parter så ser vi att du är social och trivs i samarbete med andra. Slutligen ser vi att du går i linje med Nynas värderingar att vara dedikerad, samarbetsvillig och proaktiv.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Nynäshamn
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Instrumenttekniker, instrument, tekniker, styr, regler, teknik, el, elritning, svenska, engelska, Nynas, Nynäshman, Raffenaderi, olja,
Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!