Elektriker till Nynas AB

Elektriker till Nynas AB

Vill du utvecklas inom en teknisk miljö? Har du goda kunskaper och erfarenhet av eltekniska uppgifter? Nynas erbjuder dig en roll som präglas av teknisk utveckling och en miljö med stor gemenskap.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nynas AB.

Om företagetNynas har funnits i Sverige sedan 1928-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt Bitumen vilket används som bindemedel vid asfaltläggning. Nynas arbetar aktivt för en modern och hållbar utveckling och användning av olja vilket visar sig i olika delar av bolaget. Bland annat Bitumen som används vid framtagning av asfalt där Nynas produkt ger en avsevärt längre hållbarhet än normalt och där det även går att återanvända asfalten. I Sverige har Nynas raffinaderier i Göteborg, Nynäshamn där denna tjänst är placerad och huvudkontoret är beläget i Johanneshov (Stockholm). Företagskulturen beskrivs som familjär där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

ArbetsuppgifterI rollen som elektriker arbetar du för att upprätthålla och förbättra raffinaderiets produktionstillgänglighet genom förebyggande och avhjälpande underhåll inom den elektriska utrustningen samt viss instrumentering. Du arbetar med allt från enklare servicearbeten till felsökningar och avancerade renoveringar. Åtagandet kommer till dig via ett underhållssystem genom planerare och det är förväntat av dig att ta ägandeskap och förvalta uppgifterna. I arbetet ingår beredskap på kvällar, nätter och helger. Beredskapen är upplagd efter ett rullande schema och innebär att du ska kunna inställa dig med kort varsel (ca 30 minuter) för att kunna utföra felsökning och akut avhjälpande underhåll. Eftersom du kommer vara verksam på en kombinerad El- & Instrumentavdelning så är det meriterande även med instrumentbakgrund / kunskap även om din huvudsyssla är elektrisk utrustning.

Formella krav
  • Gymnasial examen med elteknisk inriktning eller motsvarade erfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande med erfarenhet från liknande befattning eller motsvarade inom industriunderhåll
För att trivas i rollen ser vi att du är ambitiös, ansvarstagande, har ett högt initiativtagande och är säkerhetsmedveten. Du är självgående samt driven och har inga problem att lyfta blicken för att mitigera problem som inte direkt är knutit till din uppgift via din egen ägarförvaltning. Du är även en lagspelare med ett genuint intresse att arbeta både med människor och teknik på en stor underhållsavdelning med elektriker och instrumenttekniker som tillsammans innehar en hög och bred kompetens.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Nynäshamn
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: elektriker, nynas, nynäshamn, el, elteknik, ellära, Nynäs, svenska, engelska, beredskap, instrument, instrumentteknik, instrumentering
Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!