Hutchison Ports söker nu en

Controller
till Norvik hamn, Nynäshamn

Vill du arbeta som Controller i ett bolag med stark tillväxt och där du får möjlighet att vara med och bygga controllerfunktionen? Är du initiativtagande, analytisk, strukturerad och har ett stort systemintresse? Har du högskoleutbildning samt några års arbetserfarenhet och vill arbeta utvecklingsinriktat?

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett världsledande bolag som levererar ekonomiska och miljövänliga fördelar. Du kommer att ingå i ett företag som utvecklar och hanterar alla aspekter av hamnarbete och handelsrelaterad logistik.

Vi sitter i en fantastiskt vacker miljö i ljusa och moderna lokaler. Vi är idag ca 35 st anställda i Norvik med en jämn fördelning av både ålder, kön, bakgrund och nationalitet.

Dina Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en varierande roll där du arbetar med både rapportering och löpande redovisning. I din roll kommer du ha en hel del kontakt med huvudkontoret i Hong Kong och inom företaget i Norvik. Vi ser även att du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta med utvecklings- och förbättringsarbete. Övriga arbetsuppgifter:
 • Avstämning av löner och pensioner
 • Budget och prognoser
 • Registrering av leverantörsfakturor
 • Löpande redovisning
 • Backup för övriga i gruppen
 • Koncernredovisning
Din profil

Vi söker dig med ekonomisk utbildning på högskolenivå där du har några års erfarenhet i en ekonomifunktion.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet där vi gärna ser en kombination av att vilja arbeta självständigt men även i team. En person som värdesätter en trivsam arbetsplats där vi d att utveckla och arbeta tillsammans med trivsamma och härliga kollegor.
Vi ser viktiga egenskaper såsom att du har ett högt detaljfokus och där du alltid är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad i ditt arbete. Du har lätt för att sätta snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och skaffa dig en helhetssyn. I den här rollen ser vi gärna att du har både intresse och förståelse för att arbeta i en internationell miljö med högt tempo och drivs av spännande internationella frågor inom ekonomi.

I övrigt ser vi till följande egenskaper:
 • Du har mycket goda kunskaper i Excel och Power-Point.
 • Du är analytisk med ett starkt systemintresse och ett bra siffersinne.
 • God erfarenhet av rapportering och analysarbete
 • Erfarenhet av moms, skatt och löpande redovisning
 • Hanterar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.
Kontaktuppgifter

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anette Bergman på mobil 0702-969691 eller via mail anette.bergman@adecco.se

Urval kommer att ske löpande

Välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hutchison Ports är världens ledande hamnnätverk med över 300 000 anställda. Vi har 52 hamnar och terminaler i 27 länder, utspridda i Asien, Medelöstern, Afrika, Europa, Amerika och Australien. I Sverige har Hutchison Ports tecknat ett 25-årigt avtal med Stockholms Hamnar om att driva containerhamnens uppbyggnad i Nynäshamn. https://hutchisonports.com/