Elektriker till Nynas Manufacturing i Nynäshamn

Elektriker till Nynas Manufacturing i Nynäshamn

Har du en bakgrund som elektriker och gillar tekniska utmaningar så tror vi Nynas raffinaderi och rollen som Elektriker där är rätt för dig. I rollen har du chansen att bli en del av ett ledande bolag inom sin nisch som dessutom värnar om din ständiga kompetensutveckling. Sök idag och ta chansen att lära dig allt om hur man upprätthåller och förbättrar raffinaderiets produktionstillgänglighet!

Information om uppdraget

Nynas är ett specialoljebolag, ledande inom en liten nisch av en enorm industri. Deras fokusområde är på de många applikationer som olja kan användas till förutom bränsle. Exempel på produkter är transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket används som bindemedel vid asfaltläggning. Nynas beskriver själva att till skillnad från bränsle, som förbrukas direkt när det används, kan deras lösningar i många fall användas i flera årtionden innan de återanvänds. Nynas är i ständig utveckling och därför vill de nu utöka sitt team med en elektriker.

Arbetet som elektriker innebär att du arbetar för att upprätthålla och förbättra raffinaderiets produktionstillgänglighet genom förebyggande och avhjälpande underhåll inom den elektriska utrustningen samt viss instrumentering. Du kommer att få arbeta med allt från enklare servicearbeten till felsökningar och avancerade renoveringar. Åtagandet kommer till dig via ett underhållssystem genom planerare och det är förväntat av dig att ta ägandeskap och förvalta uppgifterna.

I arbetet ingår beredskap på kvällar, nätter och helger. Beredskapen är var sjätte vecka och upplagd efter ett rullande schema och innebär att du ska kunna inställa dig med kort varsel (ca 30 minuter) för att kunna utföra felsökning och akut avhjälpande underhåll.

Arbetsuppgifter

De primära arbetsuppgifterna är att upprätthålla och förbättra raffinaderiets anläggningstillgänglighet genom att:
 • Arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll inom området elektrisk utrustning samt supportera instrumenttekniker.
 • Aktivt medverka till att avdelningen strävar mot uppsatta mål, KPIer på avdelningsnivå och sitemässiga och avsluta tilldelad veckoplan efter bästa förmåga och förutsättningar.
 • Aktivt arbeta för kvalitets och miljöförbättrande åtgärder även utanför det direkta ansvarsområdet och över avdelningarna.
 • Hjälper till att planera för reservdelshållning och beredning av arbeten på elektrisk utrustning.
 • Avrapportera och tidsrapportera självständigt samt planera underhållsaktiviteter i samråd med våra planerare i underhållsystemet.
 • Aktivt upprätthålla en god kamratlig och säker kultur inom alla åtaganden och i samarbete med avdelningen, men även över avdelningsgränserna.
 • Ingå i beredskapsgruppen.
Vi söker dig som

Din personlighet kommer att vara avgörande men vi tror också att du som söker har:
 • En gymnasial examen med el-teknisk inriktning och runt 2 års arbetslivserfarenhet som elektriker
 • Har ett tekniskt intresse och förståelse samt drivet av att vilja utvecklas och lära dig mer inom teknik
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt goda IT-kunskaper och är inte främmande för förändring
 • Du behöver kunna läsa och förstå ritningar och annan teknisk dokumentation.
 • Har B körkort
Eftersom du kommer vara verksam på en kombinerad El- & Instrumentavdelning så är det meriterande även med instrumentbakgrund / kunskap även om din huvudsyssla är elektrisk utrustning.

Förutsättningarna att lyckas i denna befattning är att du är ambitiös, ansvarstagande, har ett högt initiativtagande och är säkerhetsmedveten. Du är självgående samt driven och har inga problem att lyfta blicken för att mitigera problem som inte direkt är knutit till din uppgift via din egen ägarförvaltning. Du är även en lagspelare med ett genuint intresse att arbeta både med människor och teknik på en stor underhållsavdelning med elektriker och instrumenttekniker som tillsammans innehar en hög och bred kompetens. Det finns goda möjligheter att utveckla sin kompetens inom båda El- & Instrumentområdena.

Start: Omgående, vi tar dock hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, 6 månaders provanställning därefter en tillsvidareanställning

Placering: Nynäshamn

Nynas omfattas av säkerhetsskyddslagen och tjänsten kan vara eller komma att bli inplacerad i säkerhetsklass. Inom Nynas tillämpar de slumpmässiga alkohol- och drogtester.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nynas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nynas är ett annorlunda oljebolag - vi vill nyttja olja, inte elda upp den.

Med omkring 1 000 medarbetare, produktionsanläggningar i Europa och kontor i över 30 länder, är Nynas inriktat på att forska om, producera och leverera nafteniska specialoljor och bitumen till en växande global marknad. Tillsammans med våra kunder har vi kunskapen att hitta nya tillämpningar och möta nya utmaningar som kan hjälpa till att forma vårt samhälle.

Vi förbränner inte oljan utan förädlar den vidare för att skapa bestående värde för våra kunder och den värld vi lever i.

Nynas har funnits i Sverige sedan 1920-talet och är en stor aktör inom raffinering av nafteniska specialoljor och bitumen. Vårt fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. Nynas AB huvudkontor är beläget i Stockholm och Nynas har två raffinaderier i Sverige; i Nynäshamn och i Göteborg.