Development Engineer med projektledaransvar!

Development Engineer med projektledaransvar!

Vi söker dig som har ett starkt intresse för tillämpad kemi och som vill arbeta med projektledning. Rollen som Development Engineer med projektledaransvar, erbjuder dig en utmanande roll där du tidigt får axla stort ansvar för modifierings- och utvecklingsprojekt. Du kommer att arbeta med att koordinera, fördela resurser och säkerställa god kvalitet i dina projekt från start till mål. Vidare kan du förvänta dig en socialt stimulerande roll där du har många kontaktytor inom organisationen för att driva projekten framåt. Dina framtida kollegor ser varmt fram emot att välkomna dig till teamet i december. Vi går igenom ansökningarna löpande, så ansök redan idag!

Information om uppdraget

I rollen arbetar du på en avdelning som består av totalt 17 personer som bland annat är applikations- och utvecklingsingenjörer. Gruppen ansvarar för att ta fram produkten som kund eller intern avdelning önskar inom uppsatt tidsram. Du kommer leda och ansvara för interna projekt avseende sammansättning av bindemedel (bitumen) eller andra industriprodukter som du kontrollerar är möjligt att ta fram enligt önskemål. Du kommer således säkerställa att organisationen har de resurser som krävs för att komma i mål med produkten och även följa upp arbetet med berörda avdelningar.

Du erbjuds

Meriterande erfarenhet för dig som vill utvecklas som projektledare och inte önskar personalansvar.

En roll där du snabbt får vara med och bidra och skapa resultat. Det är således mitt i prick för dig som vill ha en självgående roll!

En tjänst där du får arbeta kvalitetsmedvetet och samarbeta med många kompetenta kollegor på olika avdelningar för att säkerställa kvaliteten i projekten.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Arbeta löpande med projekten som du ansvarar för genom att bland annat analysera data som tagits emot och skapa ett arbetssätt i projektet som fungerar för att nå deadlines och kvalitetsmål.
 • Arbeta med utveckling och optimering av produkten.
 • Arbeta med intern felsökning vid behov.
 • Driva och förestå undersökningar och arbetsplaner med interna parter.
 • Säkerställa och utveckla kunskap inom bitumen.
 • Ansvara för vad som är kritiskt att genomföra i projekten och säkerställa ett effektivt tillvägagångssätt för bästa resultat.
 • Arbeta med datagranskning och sammanställa underlag genom att skriva rapporter.
 • Leda produktion i labbskala samt förbereda för fullskaliga försök.
Vi söker dig som

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då dessa språk används dagligen.

Har teknisk eftergymnasial examen inom kemi som framgår tydligt av CV.

Har 3-5 års arbetslivserfarenhet av projektledning i liknande industri, du har till exempel arbetat i projekt inom pappers-, process- eller läkemedelsindustrin alternativt kommer du från energibranschen. Dina erfarenheter behöver framgå tydligt av CV.

Har god vana att arbeta i team och du har haft många kontaktytor i tidigare roller samt god vana att arbeta med flera parallella projekt med snäv deadline.

Som person är du:

Resultatinriktad

Strukturerad

Flexibel

Övrig information
 • Start: december
 • Omfattning: heltid, föräldravikariat på minst 10 månader
 • Kontorstider, 40-timmarsveckor
 • Placering: Nynäshamn
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se