Administratörer till unikt underhållsstopp på oljeraffinaderi i nynäshamn

Administratörer till unikt underhållsstopp på oljeraffinaderi i nynäshamn

Vill du vara en del av ett unikt underhållstopp på ett stort oljeraffineraderi? Är du flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo? Som administratör kommer du få meriterande teknisk erfarenhet genom detta underhållsstopp som endast sker vart fjärde år! Låter detta intressant skulle jag rekommendera att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker ett flertal administratörer till Nynas Oljeraffinaderi under deras underhållsstopp mellan 13 mars-27 april. Vart fjärde år så måste de göra en inspektion av deras anläggning, vilket innebär att de släcker ner anläggningen så att myndigheterna kan säkerställa att den är i ett bra skick. Samtidigt passar de på att göra annat underhålls- och reparationsarbete. Som administratör kommer du stötta upp i arbetet med allt i från protokollskrivning till avvikelsehantering och uppföljning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nynas. Uppdraget kommer att sträcka sig mellan 13 mars-27 april, med möjlighet till någon veckas förlängning.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer det att finnas tre olika arbetsroller att jobba i:

Quality Control Administratör
* Kontrollera och arkivera teknisk information och data som berör produktionsstoppet.

Hälsa, Säkerhet och Miljö Administratör
* Hjälpa till med all administration inom Hälsa, Säkerhet och Miljö under genomförandet av produktionsstoppet, särskilt avvikelsehantering, protokollskrivning och uppföljning av mål.

Check-Out Administratör
* Huvudsakliga arbetsuppgiften är att implementera inkommande CI (Continuous Improvement) rapporter och stansar gentemot entreprenörer. Det innebär uppföljning och att säkerställa att rapporterna och stansarna är godkända av rätt person/avdelning.

Vi söker dig som
  • Har en pågående eller avslutad universitetsutbildning
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska
  • Kan arbeta minst 4 dagar i veckan under perioden 13 Mars 27 April, men det är meriterande om du kan arbeta heltid under hela perioden
I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker efter dig som tycker om att arbeta med noggranhet och detaljer samtidigt som du är fleixbel då den ena dagen inte kommer att vara den andra lik. Vidare söker vi dig som har en förmåga att systematiskt strukturera upp arbetetet när förutsättningarna förändras.

Övrig information
  • Start: 13 Mars 2018
  • Arbetstider: mån-fre 07-18, lör 07-16
  • Placering: Nynäshamn
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nynas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Nynäshamn
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork